Lister

Tilbake på diett rett etter konkurrans­e

- Av Lars Erik Larsen

Vibeke Litland fra Lyngdal har ingen planer om å kaste seg ned på sofaen og slappe av etter 4. plass i Fitness-nm. – Nå skal jeg jobbe med å forbedre svakhetene mine, bli litt hardere (mindre fett), øve på poseringer, og levere en enda bedre pakke, med en enda bedre bikini om to uker, sier Litland til Lister etter NM.

I helgens NM måtte Litland ta i bruk sin gamle bikini, siden hennes nye bikini ikke ble godkjent. Hun valgte likevel å ta det hele med et smil og koste seg på scenen.

– Jeg er fornøyd med det jeg leverte, og er kvalifiser­t til utlandet, noe som var målet mitt. Der MÅ jeg ha den størrelsen jeg har, og vil passe bedre inn i lineupen, så jeg gleder meg veldig til det, sier Litland om konkurrans­en i Praha om to uker.

– Dette er bare starten, og som sagt; jeg koste meg og er veldig fornøyd med det jeg leverte. Men det kan alltid bli bedre, så nå er det tilbake på dietten, og jeg kjører på! fortsetter hun.

Litland begynte på treningsst­udio da hun var 16 år, og startet bevisst å trene mot fitnesskon­kurranser året etterpå - etter i årevis å ha fulgt med på utøverne som har stilt i slike konkurrans­er.

– Jeg elsket å trene, og ønsket et konkret mål, pushe meg selv og kjenne at jeg jobbet hardt. For meg ble det en livsstil for lenge siden, og er det enda, sa hun tidligere denne måneden til Lister i vår sak om «kroppspres­serne».

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Vibeke Litland deltok i helgen på NM i fitness. Bildet er tatt i en tidligere konkurrans­e.
FOTO: PRIVAT Vibeke Litland deltok i helgen på NM i fitness. Bildet er tatt i en tidligere konkurrans­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway