Lister

– Veldig laererik turnering

- Av Lars Erik Larsen

FILS herrelag i volleyball fikk det tøft på Vestcup i Stavanger, men lagleder depper ikke av den grunn. – Alt i alt så var det en veldig laererik turnering, der vi fokuserte på å teste ut forskjelli­ge oppstillin­ger og taktikker. Vi trenger å fortsette den gode trenden vi har hatt på treningene i det siste så tror jeg absolutt vi er klare for første rankingtur­nering om en måned.

Det sier FILS lagleder i helgen, Tom Harald Mossmann. Etter en perfekt start på turneringe­n med seier 2–1 mot Austrått, som spilte i 1. divisjon i fjor, ble det to strake tap i gruppespil­let. FIL tok seg likevel videre i turneringe­n og i kvartfinal­en møtte farsundsla­get Team Sellouts, som de tapte mot i siste gruppespil­lskamp. I likhet med kampen i gruppespil­let, ble det også tap i sluttspill­et 2–1 i sett. I første plassering­skamp mot Straen ble det tap 2–0.

– De spiller i 2.divisjon, men er på høyde med lag fra 1.divisjon. Her spiller vi veldig bra, og følger dem tett hele kampen. Vi gjør igjen en del dumme feil som viser at vi ikke har spilt så mye sammen på dette nivået, og at vi mangler en del fysikk for å kunne vinne, mener Mossmann, som kun spilte en kamp selv i Stavanger.

I kampen om 7. plass i turneringe­n møtte FIL Haugesund.

– Vi klarer aldri å komme skikkelig igang og spillerne våre var veldig slitne og taper kampen 2-0, sier Mossmann.

Dermed ble det altså 8. plass på herrelaget som i år skal spille i 1. divisjon.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway