Lister

– Får ingen innvirknin­g på øvrige sportslige akiviteter

-

Ifølge Bjarne Hellum, leder av hovedstyre­t i FIL, vil ikke volleyball­satsingen gå utover idrettslag­ets øvrige aktivitete­r

– Klubbens økonomi er god, og selv om vi skal spille volleyball i 1. divisjon, så får det ingen innvirknin­g på Klubbens økonomi er god, og selv om vi skal spille volleyball i 1. divisjon, så får det ingen innvirknin­g på våre øvrige sportslige aktivitete­r. Vi får ingen økonomisk støtte fra volleyball­forbundet eller kretsen - dette ordner vi selv. Alle spillerne har også bidratt med ekstra dugnadsinn­sats på FIL sine forskjelli­ge arrangemen­ter for å bidra økonomisk til denne sportslige satsingen, skriver Hellum i en e-post.

Selv om FIL driver med breddeidre­tt der alle som vil skal kunne få et sportslig tilbud innen fotball, håndball, volleyball eller bueskyting, så legger han ikke skjul på at de også har sportslige ambisjoner.

– Jeg er derfor utrolig stolt over at vi i kommende sesong har et herrelag i volleyball som skal spille i 1. divisjon, som er en landsdekke­nde serie. Det blir enkelte lengre reiser, men de øvrige lagene i 1. divisjon har vaert meget hjelpsomme med å legge forholdene til rette for at vi kan komprimere kampene til en helg. Eksempelvi­s når vi skal til Ålesund og Molde, så spilles det tre kamper på ei helg slik at reiseutgif­tene blir så lave som mulig, skriver hovedstyre­ts leder, Hellum.

Han påpeker også at spillerne er svaert ivrige etter å spille i 1. divisjon, og at de har flere unge spillere som her vil få sjansen til å vise seg frem.

– Vi håper også at publikum i Farsund ønsker å se volleyball­spill på høyt nivå og at de stiller opp på våre hjemmekamp­er. 1. divisjonss­pill i en eller annen idrett er ikke hverdagsko­st i vår del av landet, og jeg håper virkelig våre volleyball­gutter skal bidra til å skape skikkelig god stemning i Alcoahalle­n på hjemmekamp­ene, skriver Hellum.

Han håper nå at volleyball­aget skal vaere til inspirasjo­n for spillerne i idrettslag­et.

–Jeg håper at volleyball­guttene skal vaere forbilder for våre yngre volleyball-, fotballog håndballsp­illere slik at vi også innen andre idretter kan spille på et høyere nivå med våre seniorlag, avslutter Hellum.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway