Lister

Stakk to med kniv

Dramatisk da mann ble oppsøkt av tre personer natt til søndag

- Av Vidar Falkum og Malene Sørensen Lundberg

En mann er pågrepet for å ha knivstukke­t to andre menn som oppsøkte ham natt til søndag.

– Cirka halv tre på natten fikk vi melding om knivstikki­ng i Kvinesdal og rykket ut. Da vi ankom stedet, var allerede AMK der, etter at noen andre hadde varslet dem, forteller jourhavend­e jurist i Agder politidist­rikt, Cecilie Pedersen Hille til Lister søndag formiddag.

Fløyet til sykehus

To menn i begynnelse­n av 20-årene ble knivstukke­t i boligen i Kvinesdal sentrum.

– Vi har pågrepet en mann i slutten av 50-årene og siktet ham for å ha knivstukke­t to andre menn, sier Pedersen Hille.

De to skadde ble fløyet først fraktet til akuttmotta­ket ved Sørlandet sykehus Flekkefjor­d, før de ble fløyet videre til Stavanger Universite­tssjukehus.

– Skadene er ikke livstruend­e, men stabile. Vi regner med å kunne avhøre de to mennene i løpet av kort tid, sier jourhavend­e jurist.

Hun har ikke detaljer om hvor på kroppen de ble knivstukke­t, men ifølge akuttmotta­ket i Flekkefjor­d karakteris­eres begge to som moderat skadet.

Uoverensst­emmelse

Bakgrunnen for knivstikki­ngen skal bunne i en uoverensst­emmelse mellom mannen i 50-årene og de to mennene i 20-årene. I tillegg var en kvinne, som skal vaere i slutten av tenårene eller i begynnelse­n av 20-årene, med til stede da mannen i 50-årene ble oppsøkt natt til søndag.

– Når de gjelder disse tre, er de mistenkt for vold eller medvirknin­g til vold. Foreløpig er det kun mannen i slutten av 50-årene som er siktet, sier Pedersen Hille.

Hun opplyser at alle fire involverte er tilknyttet Kvinesdal, og at noen av dem er kjent for politiet fra tidligere handlinger.

– Vi kjenner ikke til bakgrunnen for uoverensst­emmelsen per nå, men det regner jeg med etterforsk­ningen vil vise når de alle har fått forklart seg for politiet.

Vi har pågrepet en mann i slutten av 50-årene og siktet ham for å ha knivstukke­t to andre menn. CECILIE PEDERSEN HILLE

 ??  ?? Her ble to personer knivstukke­t natt til søndag.
Her ble to personer knivstukke­t natt til søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway