Lister

Tre strake seire for FIL/IKB

- Av Lars Erik Larsen

Etter tre strake tap, har FIL/IKB slått kraftig tilbake i de tre siste kampene. – Vi er selvfølgel­ig fornøyd med tre seiere på rad. Det er ingen som henger med hodet over det, sier trener Roger Lammenes.

Lørdag fikk han se eget lag slå Greipstad 2 29–20 i egen hall. Men selv om det ble en nimålsseie­r, får spillerne likevel ikke toppkarakt­er av treneren.

– Det er en helt grei kamp fra oss, men ikke noe mer enn. Jeg synes kampen baerer preg av Greipstad stiller til kamp med kun sju spillere. Vi spiller litt på deres premisser til tider, sier Lammenes.

Lagene gikk til pause på stillingen 10–5 til FIL/IKB. Etter pause fikk de fremmøtte se langt flere scoringer.

–Jeg er fornøyd med det vi viser etter pause. At vi slipper inn mer da også skyldes nok at vi bytter veldig mye i denne kampen. Samtlige 14 spillere får spilletid. Hadde det vaert en jevnere kamp, hadde vi nok ikke byttet like mye og like ofte, sier treneren.

FIL/IKB møter Grimstadst­udentenes IL i neste kamp på hjemmebane kommende lørdag. Lammenes er usikker på hvilket lag bortelaget kommer med.

–Grimstad kan komme med mye forskjelli­g. De har spillere som har nivået inne til å spille langt høyere og de har også spillere som ikke er like gode. Men det blir garantert ikke en lett kamp. Vi må bare jobbe på og gi Grimstad god kamp.

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Fil/ikb-trener Roger Lammenes fikk se eget lag ta nok en seier lørdag.
FOTO: OLAV HOEL Fil/ikb-trener Roger Lammenes fikk se eget lag ta nok en seier lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway