Lister

Javel ...

- Av Åse Astri Bakka

Å gå noen timer uten å se på mobilen er noe av det herligste jeg gjør

– – Hva Å ha er møtt du mest drømmemann­en! fornøyd med Og fra at 2017? jeg kom inn på den videreutda­nningen jeg ønsket. – – Hvis Det finnes du kunne så mange reise hvor fine du steder, ville? men jeg ville Kreta, nok og vist tatt ham med Elafonissi meg samboeren Beach. min Der til er det bare helt magisk. –Hvilke steder i Lister tar du med besøk?

– Lyngdal, Flekkefjor­d og Sira. – Hvilken superkraft kunne du tenkt deg?

– Jeg skulle gjerne kunne fly! Det hadde vaert utrolig moro. – Hva skulle du ønske politikern­e i kommunen din bevilget mer penger til? – Vedlikehol­d og oppgraderi­ng av lekeplasse­r, uteområder, gatelys osv. – Hvilken Lister-kommune er du oftest i utenom din egen, og hvorfor? –Lyngdal. Fordi jeg har mange gode minner derfra og synes det er mye greit å finne på der. – Hva gjør du en typisk lørdag?

– Diverse lek og aktivitete­r med ungene, ellers tar vi oss en tur av sted hvis vi har barnefri. Handletur, ut å spise, kino, besøke venner osv. Lørdag er alltid en herlig dag. – Hva gjør deg irritert?

– Det er mye dumskap i trafikken som irriterer meg. Og hvis de i kassa i butikken verken sier hei, smiler eller sier hvor mye jeg skal betale. Da synes jeg de kunne finne seg en annen jobb. – Hva ler du av?

– Veldig mye. Barn kan virkelig komme med

noen gullkorn, så både på jobb og hjemme kan jeg le godt av den slags. Humor i hverdagen er veldig viktig for meg. – Hvem fortjener mer skryt?

– Barnehagea­nsatte, og småbarnsfo­reldre med over snittet aktive barn. Spesielt aleneforel­dre. – Hvilken app bruker du mest?

–Jeg bruker nok snapchat mest, men jeg prøver å la mobilen ligge mer og mer. Å gå noen timer uten å se på mobilen er noe av det herligste jeg gjør. Da slapper hjernen min av.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway