Lister

Javel ...

Med tre små og turnusjobb er fritid en luksusvare. Utover familietid har interessen for oppussing og interiør nesten har blitt altoppsluk­ende.

- Av Vidar Falkum

Trebarnsmo­ren Trine Renate Grave håper å finne en lokal drømmejobb i løpet av året.

– Hva er det beste med Lyngdal?

–Uten tvil vakre Rosfjord, alt handelstan­den har fått til, vennlighet­en hos innbyggern­e og at vi bor i et knutepunkt med tanke på arbeidsmar­kedet.

– Og det verste?

– Som tilflytter kjenner jeg på at det er utfordrend­e å komme inn på arbeidsmar­kedet lokalt. Jeg håper det skal åpne seg muligheter i fremtiden, så pendlertil­vaerelsen snart tar slutt.

– Hva kan du ikke klare deg uten på en vanlig dag?

–Snørrete kyss fra mine småtroll, litervis med kaffe med sjokolade «attåt», og uten jevnlig påfyll med mat kan det fort røyne på litt! Og så mobilen min!

– Første du tenker på når du våkner om morgenen?

– Er å fastslå at man nok en gang har hatt en søvnløs natt da minstemann er saerdeles aktiv nattestid. Er det rart man trenger litersvis med kaffe?

– Hva skulle du hatt en robot til?

– Her har mor i huset to ønsker; det ene er klesbretti­ng (her snakker vi reale hauger per uke med tre små i hus), og det andre er ryggmassas­je. Fordi man fortjener det!

– Hvilke planer har du for 2018?

– Da håper jeg på å finne drømmejobb­en min, jeg har planer om å renovere 2. etasje av huset vårt, vi skal ut å reise til blant annet Kroatia og nyte livet på hytta med mine fine når det er fri.

– Hva gjør du på fritiden?

– Med tre små og turnusjobb er fritid en luksusvare. Utover familietid har interessen for oppussing og interiør nesten har blitt altoppsluk­ende. Alltid moro å planlegge neste prosjekt!

– Hvor ser du deg selv om ti år?

– Da er ungene så store at vi alle kan pakke ryggsekken å reise ut i den store verden. Drømmen måtte vaere en jorda rundt tur på seks måneder, minner for livet.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway