Lister

Tidlig seiersinte­rvju

-

Da Lyngdal vant 3-1 over Søgne på bortebane i august 2002 hadde undertegne­de seiersinte­rvju med matchwinne­r Tom Sagebakken allerede kvarteret før slutt.

Sagebakken scoret to mål i løpet av ni minutter; så hinket han av banen og satte seg på innbytterb­enken.

– Jeg tråkket over i kampen mot Flekkefjor­d, og akkurat det kjenner jeg nå. Men jeg er klar igjen mot Kvinesdal til helgen, gliste Lyngdals storscorer, som ble toppscorer for Lyngdal denne sesongen med 14 seriemål.

Etter 0-0 ved pause kom det forløsende ledermålet fem minutter ut i 2. omgang. Tom Sagebakken mottok da et overlegg fra Ove Rugland og skjøt nydelig i mål.

– Det var et perfekt innlegg fra Ove og skuddet satt der det skulle, sa Sagebakken, mens lagkamerat­ene svettet i varmen på Søgne stadion.

2-0 målet kom etter 14 minutter. Søgnes keeper klarte ikke å klarere, og Lyngdals goalgetter hadde en enkel jobb.

– Det målet må jeg takke keeper for, sa Sagebakken ganske så treffende.

Vidar Hinderslan­d satte inn 3-0 etter 65 minutter, og resten av kampen ble en formalitet for Lyngdal. Søgnes trøstemål til 3-1 kom to minutter før slutt.

Lyngdal stilte dette laget: Richard Frandsen, Trond Berge, Odd Skurve, Inge Nilsen, Stein Ove Abrahamsen, Lars Gustav Gullowsen, Kim Haegeland, Espen Haegeland, Trond Kjørrefjor­d, Ove Rugland og Tom Sagebakken. Innbyttere: Magnus Osmundsen, Erik Aas, Kai Haegeland, Vidar Hinderslan­d og Martin Landsverk,

Helgen etter vant Lyngdal meget overbevise­nde 8-2 over Kvinesdal på bortebane.

Ole Roar Larsen var trener, og da status ble gjort opp var det bare målforskje­llen som skilte seriemeste­r Arendal og Lyngdal på 2. plass.