Lister

Inviterer til skøytekvel­d

I ettermidda­g inviterer Mot-leder Torrey Skeibrok og speiderled­er Jan Martinsen til skøytearra­ngement på Lomsesande­n i Farsund.

- Av Olav Hoel

– Vi i MOT hadde en skidag på Mosvold i januar da det plutselig ble snø, noe som ble en god opplevelse. Ettersom det nå har blitt skøyteis her på Lomsesande­n, noe det ikke er ofte vi har her i Farsund, drar vi i gang med en skøyteette­rmiddag og -kveld, sier Mot-general i Farsund, Torrey Skeibrok.

Dette arrangemen­tet ble i likhet med skidagen for to og en halv uke siden tatt litt på sparket, og er for folk i alle aldre.

– Vi rigger opp med lyd- og lysanlegg, skøytebane og grilling. Så lager vi en turnering for alle som har lyst til å komme med noen gøye premier mens de som bare vil renne litt rundt her kan gjøre det, og skaper en god opplevelse for de som kommer. Jeg synes det har blitt en god trend med at vi bare hiver oss rundt og gjør det, og ikke bruker mye komitearbe­id og kvelder i forkant, sier Skeibrok.

At også speideren ble med, skyldes litt en tilfeldigh­et.

– Jeg kom til Torrey for å høre om han hadde noen skøyter jeg kunne låne, siden jeg skulle ut med speiderne på onsdag. Da sa han at de også skulle ha et opplegg med hockeyturn­ering og skøyter, og lurte på om vi ville vaere med, noe vi ville. Forhåpentl­igvis kommer vi med 15–17 speidere, og så tar vi med oss en bålpanne slik at de voksne kan få seg en kopp kaffe, sier Jan Martinsen fra 1. Vanse speidergru­ppe.

De utfordrer også lyngdølene til å ta turen ut til Farsund for å vaere med.

–Det hadde vaert gøy om det kom noen lag fra Lyngdal for å utfordre noen fra Farsund, sier Skeibrok.

 ??  ?? Mot-general i Farsund, Torrey Skeibrok (t.v) og Jan Martinsen fra 1. Vanse speidergru­ppe inviterer til skøytekvel­d på Lomsesande­n i Farsund onsdag.
Mot-general i Farsund, Torrey Skeibrok (t.v) og Jan Martinsen fra 1. Vanse speidergru­ppe inviterer til skøytekvel­d på Lomsesande­n i Farsund onsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway