Lister

Ønsker wc-innspill

Ber innbyggern­e om hjelp til amerikansk signalbygg

- Av Mona Wikøren

Hvordan ser et amerikansk toalett ut? Det inviteres nå innbyggern­e i Farsund til å komme med innspill til.

Farsund kommunes plan er nemlig at et amerikansk toalett skal stå klar i Selvaagpar­ken i Vanse til American Festival den siste helgen i juni.

– Toalettbyg­get skal vaere fire ganger fire meter og i to etasjer. Det vi ønsker innspill på er hvordan toalettbyg­get skal se ut både utvendig og innvendig, sier Sten Otto Tjørve i teknisk drift i Farsund kommune.

Designkonk­urranse

Derfor lyses det i disse dager ut en designkonk­urranse for å få fart på kreativite­ten til folk.

– Vi ønsker at toalettet skal bli så amerikansk som mulig et amerikansk signalbygg, sier Tjørve.

I Selvaagpar­ken jobbes det i disse dager med røropplegg på området. Derfor er det praktisk å sette opp toalettet samtidig. Tjørve forteller at politikern­e allerede har bevilget pengene. Det eneste som mangler er design og utforming.

Totalt 10.000 i premie

De som kommer med de beste innspillen­e til konkurrans­en vil bli premiert. Førsteprem­ien er på 5.000 kroner, andrepremi­e er 3.000 og tredjeprem­ie er 2.000 kroner.

Det er oppnevnt en komité som skal kåre vinnerne. Komiteen består av Sigrid Harket Sandal (Farsund 365), Jan Tiedemann, ordfører Arnt Abrahamsen og Sten Otto Tjørve i Farsund kommune.

– I tillegg ønsker vi å ha Siv Ringdal med i komiteen, men hun har vi ikke fått svar fra enda, sier Abrahamsen.

Frist den 1. mars

Tjørve forteller at frist for å sende inn bidrag i designkonk­urransen er den 1. mars.

– Innspillen­e kan tegnes eller formuleres med ord. Eller på hvilken som helst annen måte. Man bidrar på den måten man vil, sier Tjørve.

Samtidig utfordres skolene spesielt til å komme med sine innspill.

Ordføreren sier det er at det ligger utrolig mye engasjemen­t og entusiasme bak konseptet med det amerikansk­e Lista.

– Både handelstan­den og Farsund kommune ønsker å bidra til å perfeksjon­ere konseptet. Toalettet blir et tema i denne sammenheng­en hvor det amerikansk­e Lista blir utviklet enda mer, sier han.

Vi ønsker at toalettet skal bli så amerikansk som mulig - et amerikansk signalbygg. STEN OTTO TJØRVE

 ??  ?? Denne gjengen ønsker at toalettet i Selvaagpar­ken skal bli så amerikansk som mulig. Bak fra venstre: Gwen T. Nilsen, Kenneth Frigstad, Arnt Abramsen og Sten Otto Tjørve. Foran fra venstre: Sigrid Harket Sandal, Christina Breisnes, Rune Skjoldal og Jan...
Denne gjengen ønsker at toalettet i Selvaagpar­ken skal bli så amerikansk som mulig. Bak fra venstre: Gwen T. Nilsen, Kenneth Frigstad, Arnt Abramsen og Sten Otto Tjørve. Foran fra venstre: Sigrid Harket Sandal, Christina Breisnes, Rune Skjoldal og Jan...
 ??  ?? Det jobbes med røropplegg­et i Selvaagpar­ken i disse dager. Toalettet skal bygges helt i den enden av parken som ligger lengst inn mot sentrum.
Det jobbes med røropplegg­et i Selvaagpar­ken i disse dager. Toalettet skal bygges helt i den enden av parken som ligger lengst inn mot sentrum.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway