Lister

Fire poeng etter ti sett

To borteseire for FILS volleyball­menn

- Av Lars Erik Larsen

Etter ti sett med volleyball, sørget FIL for sesongens to første borteseire i serien. Den ene smakte bedre enn den andre.

–I dag sitter vi igjen med en helt annen følelse enn i går. I denne kampen er det vi som kommer bakpå. Vi er ikke med i det hele tatt de to første settene og taper klart. Likevel klarer vi å snu kampen og vinne 2–3 mot et sterkt lag. Utrolig gøy, sier Rune Gabrielsen etter søndagens seier mot Blindheim.

Sesongbest­e

Etter to marerittse­tt for FIL, våknet laget sent, men godt mot Blindheim. I det tredje settet ble det 19–25 seier og redusering til 2–1 i sett. På stillingen 19–19 i det fjerde settet måtte Eirik Undheim ut med skade. Da gikk helgens debutant, Fridtjof Hals, inn på hans plass og servet inn fire poeng. Det bidro sterkt til 2–2 og den andre femsettere­n på to dager for FIL. Her viste laget igjen mental styrke og vant til slutt 13–15 og tok med det to nye poeng.

– Det tre siste settene er noe av beste vi har gjort denne sesongen. Spillerne kan vaere stolte av det de presterer da, men ikke av de to første settene, for det var direkte dårlig. Alle er likevel veldig fornøyde etter denne seieren, sier Gabrielsen.

Ikke fornøyd

Lørdag var laget ikke like fornøyde, til tross for samme resultat mot Molde. Her ønsket spillerne tre poeng i stedet for to (må avgjøre før femte sett).

–– Spillerne er ikke helt fornøyd med at vi roter så mye som vi gjør. Vi slipper oss litt for mye ned etter at vi vinner det første settet. Det er ingen grunn til å gi bort de settene som vi gjør. Men vi vinner kampen, det er det positive som jeg tar med meg fra denne kampen, selv om det blir to poeng i stedet for tre, sa Filtrenere­n etter kampen.

– Gjør noe rett

Gabrielsen uttalte før reisen til Møre og Romsdal at han trodde det ville bli vanskelig å vinne to av kamper. At lagets hans likevel klarte, er han strålende fornøyd med.

– Det er veldig bra. Resultaten­e viser også at vi gjør noe riktig på treningene, fordi vi står løpet ut. De fleste feilene kommer som regel i femte sett når man er mest sliten, men vi holder bra stand.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? FILS lag denne helgen: Oppe fra venstre: Tom Harald Mossmann, Cato Vik, Oddvin Pedersen, Erik Reinertsen, Sindre Spinnangr. Nede fra venstre: Jakob Stave Lorentzen, Adrian Tollisen, Eirik Undheim og Fridtjof Hals. Rune Gabrielsen var lagleder og...
FOTO: PRIVAT FILS lag denne helgen: Oppe fra venstre: Tom Harald Mossmann, Cato Vik, Oddvin Pedersen, Erik Reinertsen, Sindre Spinnangr. Nede fra venstre: Jakob Stave Lorentzen, Adrian Tollisen, Eirik Undheim og Fridtjof Hals. Rune Gabrielsen var lagleder og...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway