Lister

I tatovering­skø for en god sak

- Av Vidar Falkum

Lørdag var det kø utenfor tatovering­sstudioet i Alleen.

–Jeg kom på jobb en halvtime før åpning og da var det en liten kø av hutrende mennesker utenfor døra. Kjempekjek­t å se at det var så mange som ville støtte opp om innsamling­saksjonen vår, forteller Vilde Moe ved Pigmentet Tatovering og Skjønnhet i Lyngdal sentrum.

Aksjonen lørdag gikk ut på å arrangere en drop-in-dag der man kunne komme innom å få laget en tatovering ved at man kun betalte 200 kroner for materialet, og donerte minst 500 kroner til en innsamling for Sykehusklo­vnene. Tatovering­sstudioet tok selv ingenting for selve arbeidet de gjorde i løpet av de seks timene.

– Vi fikk satt folk på venteliste og siden gikk det slag i slag utover dagen med tatovering­er. I alt ble det utført 21 små tatovering­er. Alle som kom fikk tatovert seg, så oppmøtet var helt perfekt, sier Moe.

Lørdag ettermidda­g kunne hun berette at det så langt er kommet inn 13.200 kroner til aksjonen. Den vil pågå en god stund fremover, og det er selvsagt lov å donere penger uten å måtte tatovere seg.

– Vi oppfordrer alle til å gi en liten slant og hjelpe sykehusklo­vnene med å spre glede på barneavdel­ingene, smiler Moe.

Ideen til innsamling­saksjonen kom etter at Patric Egeland kontaktet lyngdalsst­udioet for å få seg en tatovering. Hans datter har vaert en del på sykehus og Sykehusklo­vene har bidratt så mye til å holde humøret oppe at Egeland fant ut han ville ha en sykehusklo­vn tatovert bakpå leggen sin. Moe ble så rørt av dette at hun satte i gang sin egen innsamling­saksjon til Sykehusklo­vnene.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Det var lang kø utenfor tatovering­sstudioet lørdag morgen.
FOTO: PRIVAT Det var lang kø utenfor tatovering­sstudioet lørdag morgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway