Lister

Ny Venstre-leder er valgt

- Av Mona Wikøren

Lasse Vetland har overtatt stafettpin­nen for lederverve­t i Farsund Venstre og overtar etter Ann Karin Fuglestad.

Dette skjedde da Farsund Venstre hadde årsmøte 1. februar.

Det nye styret består av: Lasse Vetland (leder) og Irene Østtorp (kasserer). Øvrige styremedle­mmer er Hilde Lauvsnes Larsen, Anita Vestøl og Harald Schuitema.

Inger Arctander og Oskar Tveit er varamedlem­mer.

Partiet har dessuten utarbeidet og vedtatt to politiske uttalelser. Den ene gjelder Vanse skoles fremtid og lyder (utdrag):

«Farsund Venstre ønsker fokus på Vanse skole og at fordelene med å bygge ny skole blir nøye vurdert.(...)ny barneskole på Vanse kan gjerne bygges på dagens arealer til Lista videregåen­de skole på Tingvollen.»

Den andre uttalelsen går på prosjektet Menn i helse:

«Farsund Venstre ønsker flere menn velkommen som helsefagar­beidere. Vi ønsker et mer likestilt og likekjønne­t arbeidsliv til beste for brukere, rekrutteri­ng og arbeidsmil­jø. I budsjettve­dtaket for 2017 fikk Venstre gjennomsla­g for at Farsund kommune skal ha fokus på heltidskul­tur og stimulere til utradisjon­elle og kjønnsover­skridende yrkesvalg ved rådgivning i skolen, og ved inntak av laerlinger. Venstre oppfordrer kommunen til å delta i prosjektet «Menn i helse», for å rekruttere menn til å ta helsefag utdannelse og til kun å lyse ut heltidssti­llinger.»

 ??  ?? Lasse Vetland er ny leder i Farsund Venstre og overtar etter Ann Karin Fuglestad.
Lasse Vetland er ny leder i Farsund Venstre og overtar etter Ann Karin Fuglestad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway