Lister

Inviterer til en magisk forestilli­ng

- Av Svein Morten Havaas

Magikeren og illusjonis­ten Daniel Larsen holder show i Lyngdal kulturhus søndag ettermidda­g.

– Det er første gang med meg i førersetet på Lyngdal kulturhus at vi setter opp trylleshow på Bellevue scene, og det er sannelig på tide. Vi gleder oss stort til å kunne ønske store og små velkommen til dette fortryllen­de showet, sier programans­varlig ved Lyngdal kulturhus, Pål T. Fosso.

Barne- og familiesho­wene til Larsen er fulle av humor og overraskel­ser. Han får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Magikerens store varemerke er den enorme kontakten han har med barna.

I 24 vintre har Daniel hatt sine familiesho­w på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunder­holdningen på Color Lines båt mellom Sandefjord og Strømstad. Og med godt over tusen forestilli­nger de siste 5 årene er han den mest arbeidende magikeren i Norge.

Daniel Larsen «Master of Magic» er en av landets mest erfarne illusjonis­t i Norge.

Han har underholdt i Tyskland, Sverige, Danmark, England, USA og Afghanista­n. I Afghanista­n underholdt han internasjo­nale fredsstyrk­er. I tillegg til dette har han underholdt det Norske kongelige hoff og deltatt i Norske talenter, hvor han kom helt til semifinale­n i 2008.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Magiker og illusjonis­t Daniel Larsen holder familiesho­wet «Magiens verden» i Lyngdal kulturhus søndag ettermidda­g.
FOTO: PRESSEBILD­E Magiker og illusjonis­t Daniel Larsen holder familiesho­wet «Magiens verden» i Lyngdal kulturhus søndag ettermidda­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway