Lister

Etterlyser felling av furutraer

- Av Åse Astri Bakka

Beboere på Varbak ønsker fortgang i felling av traer.

I mars i fjor var beboere på Varbak på befaring i området sammen representa­nter fra Farsund kommune for å se naermere på noen furutraer som beboerne ønsket å få fellet.

– Det ble kjapt enighet under befaringen at seks traer skal felles, og at dette burde kunne utføres ila sommer/høst 2017. For å gjøre dette måtte vi sende inn en søknad slik at alt blir gjort riktig rekkefølge. Dette gjorde vi en dag eller to i etterkant av befaringen, opplyser Knut Martin Ytterdahl på vegne av beboerne i en epost til Farsund kommune, sendt 20. mars i år.

Siden har lite skjedd i denne saken.

– Etter dette har vi prøvd å få svar fra kommunen ved flere anledninge­r uten hell. Det er nå snart gått 1 år siden befaringen og vi håper inderlig at dere kan få til å felle traerne før påske 2018. Er det en mulighet for at dere kan legge dette inn i planen? spør Ytterdahl i henvendels­en, som er rettet til Britt-mari Langerud i enhet for kultur og idrett.

Han er villig til å vise hvilke seks traer det er som ønsket fjernet, når det passer for trefellern­e.

– På vegne av alle naboer håper vi veldig på positiv respons på våre ønsker.

– Tusen takk for henvendels­en. Mailen er nå registrert. Vi tar kontakt så fort som mulig, skriver Britt-mari Langerud i svaret til Knut Martin Ytterdahl.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Tre beboere på Varbak ønsker å få fjernet seks furutraer, fortest mulig.
FOTO: MONA WIKØREN Tre beboere på Varbak ønsker å få fjernet seks furutraer, fortest mulig.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway