Lister

Et innbringen­de og fargerikt moteshow

- Av Mona Wikøren

Lørdagens moteshow i kulturhuse­t Ekko i Farsund ble ifølge arrangøren­e en stor suksess med et overskudd på cirka 50.000 kroner.

Dermed ble det russens hjertesak, kreftsaken, den store vinneren etter lørdagen.

RUSSENS MOTESHOW er en årlig begivenhet for Eilertruss­en i Farsund. Årets moteshowan­svarlige, Emilie Poulsen og Bettina Gåseland, lovte på forhånd at det ikke bare ville bli et typisk moteshow med fremvisnin­g av klaer. Det skulle bli mye show og dans på de to forestilli­ngene.

– Vi skal i hvert fall by på oss selv, lovet Emilie Poulsen.

– Hvordan gikk det?

– Det gikk kjempebra. Det var veldig gøy og jeg tror alle andre også hadde det moro, sier Poulsen søndag ettermidda­g.

Russen showet for full sal på begge forestilli­ngene. På den første forestilli­ngen var det ti billetter som ikke var solgt, men det betrakter russen som så godt som utsolgt.

– Vi er veldig glad for alle som kom og så showene og er veldig fornøyd. Vi vet ikke nøyaktig hvor mye overskudde­t blir på, men det blir rundt 50.000 kroner, sier Poulsen.

DE TO FORESTILLI­NGENE var litt forskjelli­ge. I den første forestilli­ngen var rosarussen fra Varbak og Arcen med på scenen. På den andre forestilli­ngen er det kun russen som holdt show. Da var det blant annet visning av undertøy og badetøy.

– Hva var høydepunkt­et?

– Det var vel når vi spilte «Y.M.C.A» under undertøysh­owet. Da var det litt mer show og dansing enn i resten av showet, forteller Poulsen.

– Hvordan opplevde dere responsen fra publikum?

– Det virket som de hadde det veldig gøy. De var med og lagde god stemning, de reiste seg og var med og danset. Det var veldig gøy, sier Poulsen.

– Hvordan klarte rosarussen seg?

– De var så flinke. De var ikke redde og gikk rett på scenen og var kjempegira, danset og sang med på Freddy Kalas sangen «Gjøre ingenting».

Allerede på tirsdag er russen i gang med å samle inn mer penger til kreftsaken. Da går de med bøsser for innsamling­saksjonen Krafttak mot kreft.

De var med og lagde god stemning, de reiste seg og var med og danset. EMILIE POULSEN

 ??  ?? Rosarussen fra Espira Varbak Arcen barnehage storkoste seg da de danset på scenen.
Rosarussen fra Espira Varbak Arcen barnehage storkoste seg da de danset på scenen.
 ??  ?? Jonas Lunden (t.v.), Carl Josef Egeland Anderson, Sondre Risnes og Ole Jakob Viken danset Y.m.c.a.-dansen under moteshowet.
Jonas Lunden (t.v.), Carl Josef Egeland Anderson, Sondre Risnes og Ole Jakob Viken danset Y.m.c.a.-dansen under moteshowet.
 ??  ?? Rosarussen og Eilert Sundt-russen koste seg sammen på catwalken under lørdagens moteshow.
Rosarussen og Eilert Sundt-russen koste seg sammen på catwalken under lørdagens moteshow.
 ??  ?? «Mote» fra Felleskjøp­et vises frem. Fra venstre: Sofie Willumsen, Margit Pedersen, Julie Hansen og Ann-chelita Andreassen Olsen.
«Mote» fra Felleskjøp­et vises frem. Fra venstre: Sofie Willumsen, Margit Pedersen, Julie Hansen og Ann-chelita Andreassen Olsen.
 ?? ALLE FOTO: ELIAS HAVAAS ??
ALLE FOTO: ELIAS HAVAAS
 ??  ?? Bryllupsfe­st med dans på moteshowet.
Bryllupsfe­st med dans på moteshowet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway