Lister

Fremfører sin aller siste Jokke-hyllest

- Av Svein Morten Havaas

Joachim Nilsens – Jokke i Jokke og Valentiner­ne – er mannen dette lokale bandet har hyllet i en årrekke. Men nå er det slutt.

– Vi har etter flere år både i naerområde­t, og noen jobber på vest og Østlandet, bestemt oss for å legge inn årene. Så den 10. mars har vi opphørssal­g! Billig lykke har aldri vaert billigere, smiler Tor Arve Barøy, gitarist og korist i bandet.

Billig Lykke – som henspiller på en av Jokkes mest kjente låter – består for øvrig av Svein Åge Lervik alias «Stålull» (gitar/ vokal), Erling Gundersen (bass) og Jarl Werdal (trommer/ koring).

Jokkes velkjente strofer kommer fort på plass både bokstaveli­g, musikalsk og følelsesme­ssig, når dette hyllestban­det eller tributeban­det om du vil, entrer scenen.

Smilet og allsangen løst, når perler som «To Fulle Menn», «Sola Skinner», «Her Kommer Vinteren» og «Paranoid» blir fremført med synlig stor spillegled­e. Ja, til og med sanger som pleier å bli litt «sjeldnere» fremført, så som «Narkoman», «Prisen For Popen», «Alt Kan Repareres» og «Hr. Smith», gir bandet Billig Lykke seg i kast med på saerdeles vellykket vis.

Billig Lykke blir betegnet som Norges beste «Jokke tribute»-band av rockesynse­r Torbjørn Klungland.

Lørdag 10. mars er det ubønnhørli­g slutt. Billig Lykke holder sin aller siste hyllest av Jokke på Brygghuset i Farsund.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Lørdag 10. mars holder Billig Lykke sin aller siste konserthyl­les av Joachim Nilsen - på Brygghuset i Farsund.
FOTO: PRESSEBILD­E Lørdag 10. mars holder Billig Lykke sin aller siste konserthyl­les av Joachim Nilsen - på Brygghuset i Farsund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway