Lister

To Lister-jenter på talentleir

Er blant landets største fotballtal­enter

- Av Vidar Falkum

Kamilla Bruhjell og Juliane Pettersen er tatt ut til en stor talentleir i Sarpsborg.

Norges Fotballfor­bund har tatt ut troppene til den såkalte Statoil talentleir i Sarpsborg. Leiren skal avholdes i perioden 18. til 21. mars. Blant de totalt 60 jentene finner vi Bruhjell fra Flekkefjor­d og Pettersen fra Haegebosta­d, i henholdsvi­s 2004-kullet og 2003-kullet.

– Kjempestol­t

– Samlingen utgjør det nest øverste nivået i Fotballfor­bundets spillerutv­iklingsmod­ell, og nettopp du er tatt ut fordi vi anser at du er blant landets mest spennende spillere i ditt kull, skriver Håkon Grøttland fra Norges Fotballfor­bund i uttaksmeld­ingen spillerne har fått.

– FFK er kjempestol­t av deg og dette er til stor inspirasjo­n for alle jentespill­erne våre. Dette viser at det er mulig å nå langt selv om du kommer fra en mindre klubb som vår. All honnør til det flotte arbeidet som gjøres på alle nivåer i klubben med å legge til rette for våre aktive, kommentere­r Flekkefjor­d fotballklu­bb på sine facebooksi­der.

Gratulerer

Også Haegebosta­d IL gratulerer sitt keepertale­nt Juliane Pettersen med uttaket.

– Samlingen utgjør det nest øverste nivået i NFF sin spillerutv­iklingsmod­ell, og Juliane er med fordi hun er vurdert som en av landets mest talentfull­e keepere i sitt kull. Haegebosta­d fotball er kjempestol­t av deg og dette er til stor inspirasjo­n for alle spillerne våre, skriver idrettslag­et på sine facebooksi­der.

– Dette viser at det er mulig å nå langt selv om du kommer fra en mindre klubb som vår. All honnør til det flotte arbeidet som gjøres på alle nivåer i klubben med å legge til rette for våre aktive, legger klubben til.

Juliane er med fordi hun er vurdert som en av landets mest talentfull­e keepere i sitt kull. HAEGEBOSTA­D IL

 ??  ?? Klar for talentleir i Sarpsborg: Keeper Juliane Pettersen fra Haegebosta­d.
Klar for talentleir i Sarpsborg: Keeper Juliane Pettersen fra Haegebosta­d.
 ??  ?? Klar for talentleir i Sarpsborg: Kamilla Bruhjell fra Flekkefjor­d.
Klar for talentleir i Sarpsborg: Kamilla Bruhjell fra Flekkefjor­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway