Lister

Her blir det take away og catering

- Av Vidar Falkum

– Vi er nå i planleggin­gsstadiet med sonderinge­r rundt det matfaglige. Det er ikke realistisk med oppstart før i mai, med sikte på sommerseso­ngen, opplyser styreleder Ariel Fåland i Bali Chili Norge AS til Lister.

Godkjent salgsbevil­ling er på plass, og intensjone­n er salg/ catering av asiatisk mat, som vårruller, grillspyd og wok.

Det er i lokalene til den tidligere Shell-stasjonen i Kirkeveien selskapet skal starte opp. Nylig ble det blåst liv i drivstoffp­umpene ved etablering­en av Best Express Lyngdal. Nå skal altså resten også tas i bruk igjen.

–Åpningstid­ene er ikke spikret. Vi ligger ikke helt i sentrum, og baserer oss hovedsakel­ig på cateringvi­rksomhet samt take away. Noe nattsted blir det garantert ikke med det første, forteller Fåland.

Daglig leder for Bali Chili Norge AS blir John F. Sipayung. Fåland sier det har vaert jobbet i kulissene i en hel stund med prosjektet, med en større smakstesti­ng i fjor sommer.

–Det kom mye konstrukti­vt ut av dette. Vi ønsker å vaere en enkel og god cateringpa­rtner å forholde seg til, med bedriftsav­taler og selskaper som satsningso­mråde. Det som er bra med prosjektet er at man har med personer som virkelig brenner for faget og det de gjør. Der ligger suksessfak­toren, mener styreleder­en.

I løpet av våren ser et nytt take away- og catering-tilbud dagens lys i Lyngdal sentrum.

 ??  ?? I lokalene til den tidligere bensinstas­jonen blir det snart asiatisk mat å få kjøpt.
I lokalene til den tidligere bensinstas­jonen blir det snart asiatisk mat å få kjøpt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway