Lister

FIL ble for små igjen

Tapte med ti mål for Grane Arendal 2

- Av Bjørn Hoel

– Jeg er fornøyd med 2. omgangen, for da klarer vi å rette opp litt, sier FILS beste spiller Emilie Poulsen.

Det ble nok et tap for Fil-damene, denne gangen på hjemmebane i Alcoahalle­n mot Grane Arendal 2. 20–30 sto det på måltavlen da kampen var over søndag kveld.

Men det startet ikke så galt, og FIL holdt følge de første minuttene. Etter omtrent ti minutters spill sto det 6–6.

– Men så girer de opp og løper fra oss igjen. Men i andre omgang ble det uavgjort da, sier Emilie Poulsen som ikke var helt fornøyd med egen innsats.

–Nei, jeg spilte ikke så bra, synes jeg. Den playmakero­llen gjorde jeg ok, men jeg skulle hatt flere mål, sier hun.

Emilie Poulsen scoret fem mål, og var også FILS mestscoren­de kvinne denne kvelden.

Kun en seier

FIL har altså kun tatt to poeng denne sesongen og er håpløst fortapt i forhold til nedrykk. Det blir 4. divisjon neste år.

– Men får vi beholde kjernen i dette laget tror jeg vi kommer til å kjempe i toppen der. For det er mye håndball i laget, sier trener Gunnar Berstad.

Når det gjelder denne kampen så ble det veldig mye feilpasnin­ger og til tider altfor omstendeli­g og lite målrettet angrepsspi­ll. Det er treneren enig i.

– Jeg er fornøyd med andre omgang, og de 12 første minuttene i kampen. Da fungerte det rimelig greit, men så begynte det å rase i hop. Men, til tross for at vi bommer på 80 prosent av skuddene, klarer vi å spille uavgjort i den siste delen, sier Berstad.

Ti mål

FIL taper altså med ti mål.

– De målene taper vi i første omgang. Det er ikke fordi de legger seg ned, men fordi vi klarer å presse dem mer i midten. Også i andre omgang bommer vi på 80 prosent av skuddene. Likevel spiller vi altså uavgjort den perioden, sier han.

Siden FIL ikke har noe mulighet til å redde seg kan de bare slippe seg løs i de siste kampene, sier Berstad, og fortsetter:

– Jeg hadde helt klart forventet at vi skulle ta flere poeng i år, i hvert fall i hjemmekamp­ene. For eksempel denne kampen i dag burde vi ha vunnet, med litt mer presisjon og disiplin, sier han.

Berstad forteller at det var sju skrittfeil og mange pasningsfe­il.

– Spillere står og tar imot ballen i stedet for å komme i fart. De klarer det på trening, men i kamp så går det foreløpig ikke. Da virker det mange ganger som at det går litt i ball for dem, sier han.

Han opplyser dessuten at gjennomsni­ttsalderen i deler av kampen var kun 16 og et halvt år.

– Jeg kan tenke meg at Grane-laget er minst ti år eldre, sier han.

 ??  ?? Cecilie Grytting Larsen gikk i bakken, og FIL har egentlig vaert nede for telling gjennom hele sesongen.
Cecilie Grytting Larsen gikk i bakken, og FIL har egentlig vaert nede for telling gjennom hele sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway