Lister

Gunni Midttun Tobiassen til minne

- Anne Lorentse Onarheim, Edith Bergh, Hanne Runemo Lund, Inger Bergøy Ersland og Kristin Dragvik

Gunni ble født i Årdal 14. juli 1961, men bodde sine første barneår i Molde. Da Gunni var 11 år flyttet familien til Vanse i Farsund kommune, og hun kom da som et frisk pust inn i livet til Inger og Hanne. Familien flyttet naermere Farsund sentrum da Gunni begynte på ungdomssko­len, og da fikk også Kristin, Edith og Anne Lorentse gleden av å bli Gunnis naere venninner.

Etter videregåen­de skole studerte Gunni fransk ved davaerende Agder distriktsh­øgskole og deretter gikk hun på laererhøgs­kolen på Notodden. Sin laerergjer­ning hadde Gunni ved flere skoler i Oslo og Baerum, med siste arbeidsste­d på Ramstad skole i Baerum. Det var ingen tvil om at Gunni var på rett plass i livet og elsket jobben sin.

Gunni giftet seg med Tore – sin store kjaerlighe­t. De hadde mange gode år sammen og fikk fire flotte barn. Sommeren 2005 ble livet snudd på hodet da Tore ble alvorlig syk. Det var et hardt slag som bød på store utfordring­er. Likevel sto Gunni trygg og rank, og gjorde det beste ut av livet for seg og sine. Det imponerte oss å oppleve at Gunni tross dette fortsatte å ha omtanke og omsorg for oss venninner og alle rundt seg.

Gunni var oppriktig interesser­t i andre mennesker og hun fikk venner hvor hun kom. Med sitt vinnende vesen, sitt utrolige humør og gode latter var hun en person det var så lett å bli glad i. Hun hadde også en naturlig sjarm som gjorde at hun ble lagt merke til. Gunni var seg selv i alle situasjone­r –hun var ujålete, ekte og hel ved. Hun stod opp for det hun mente og var ikke redd for å si fra hvis noe var urett. At noen av oss bodde lenger unna, var ikke til hinder for godt vennskap. Vi besøkte hverandre i Oslo, Bergen og Stavanger. Ikke minst så hadde vi somrene i Farsund sammen. Gunni elsket Farsund og menneskene som bor der, og hun dro til familiens leilighet på brygga i alle feriene. Folk i Farsund vil merke et stort tomrom nå når fargerike Gunni er borte.

Sommeren 2017, da Tores liv gikk mot slutten, ble også Gunni syk. Det verst tenkelige hadde skjedd. Sykdommen utviklet seg raskt, og 2. mars døde Gunni med sine naermeste rundt seg. Våre tanker går til barna Tomas, Andrea, Marte og Herman, som i løpet av kort tid har opplevd å miste begge foreldrene sine. Vi vet at Gunni var så utrolig glad i og stolt av alle fire - og det med god grunn. Tankene våre går også til mor Gullborg Midttun som har mistet en kjaer datter og til søsknene Helge, Ann og Liv. Vår beundring over denne flotte storfamili­en er enorm. Vi har sett den inderlige kjaerlighe­ten og omtanken som søsken og svigerfami­lie har vist. De har stått last og brast sammen.

Gunni var umistelig også for oss venninner. Det blir fryktelig tomt og stille uten henne. Latteren som var så god og hjertelig er borte. Vi er takknemlig­e for at vi fikk vaere Gunnis naere venninner og vi vil ta vare på de mange gode minnene vi har om henne.

Hvil i fred, kjaere Gunni!

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Gunni Midttun Tobiassen døde 2. mars, bare 56 år gammel.
FOTO: PRIVAT Gunni Midttun Tobiassen døde 2. mars, bare 56 år gammel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway