Lister

– Viktig å vaere til stede

-

– Det som er viktig for oss som lokalbank er å vaere til stede der kunden er, hvor vi både er gode på digitale plattforme­r og i den personlige dialogen med kunden. For å stå i mot de store aktørene, bør vi også vaere tilstede slik at de som har behov for det kan møte personlig og ikke bare på digitale løsninger. På en annen side er det krevende med høyere salgskostn­ader i forhold til digitalt. Samtidig har vi et samarbeid med Eikagruppe­n, som hjelper oss digitalt. Uten dem hadde det blitt vanskelig, sier Hermansen.

Banken har i dag hovedkonto­r i Kvinesdal og filialer i Sirdal, Lyngdal og Kristiansa­nd, og har omlag 20 ansatte. Han legger ikke skjul på at det har vaert store endringer i bankbransj­en de siste årene.

– Det er slutt på de som henter kontanter. Nå er det bare økonomisk rådgivning og kundesamta­ler mens man ordner resten selv. Behovet er derfor helt annerledes enn for noen år tilbake, sier Hermansen.

– Tror du det fortsatt vil vaere mulig å møte opp fysisk i banken om fem til ti år?

– Selv om mer og mer av vår praktiske arbeid vil gjennomfør­es digitalt, vil nok fremdeles en god del kunder behov for personlig gjennomgan­g og rådgivning, avslutter Hermansen.

Digitalise­ring til tross; banksjef Svein Hermansen i Kvinesdal Sparebank at det er viktig å vaere til stede i lokalmiljø­et.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Som lokalbank mener banksjef Svein Hermansen i Kvinesdal Sparebank at det er viktig å vaere tilstede.
FOTO: MONA WIKØREN Som lokalbank mener banksjef Svein Hermansen i Kvinesdal Sparebank at det er viktig å vaere tilstede.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway