Lister

Tilbake i Lyngdal etter 20 år

- Av Torrey Enoksen

Ordfører Jan Kristensen husket tilbake til ungdomstid­en sin da han fikk kjøre en Ford Grenada. Torsdag ønsket han Ford velkommen tilbake til Lyngdal.

– Ford var faktisk den første bilen som min far kjøpte. Det var i 1963, en Ford 12 M todørs, som ungene ble plassert bak i og fraktet rundt i i det ganske land. Den varte til langt ut på 1970-tallet. Den neste bilen var også en Ford. Da jeg fikk «lappen» i 1978, hadde vi en Ford Grenada. Den fikk jeg låne, og du verden for en bil det var da vi dro på tur i den, sa ordføreren da han gratulerte Bilservice Lyngdal med dagen.

Fire måneder etter at det ble kjent at Bilservice Egersund ønsket å starte opp bilforhand­ler og verksted i Lyngdal, var den røde løperen rullet ut torsdag formiddag. Langs løperen sto den ene nye bilen etter den andre, klar for å lokke både gamle og nye Ford-kunder.

Det har de tydeligvis allerede klart, for før åpningen var et faktum den vindfulle og kalde marsdagen har daglig leder Stian Godderstad og hans medarbeide­re solgt ti nye biler.

Eier av Bilservice Lyngdal, Johnny Brekke, gledet seg over mottakelse­n forhandler­en har fått.

– Dette er veldig spennende. Ford har vaert borte fra Lyngdal i veldig mange år. Vi ønsker å komme inn igjen, og bygge oss opp igjen og vinne folks tillit tilbake. Bil for bil, stein for stein. Vi ønsker ikke å gå i strupen på de andre forhandler­ne her. Vi mener det er plass for en forhandler til her i Lyngdal, sier Brekke.

Bilservice Lyngdal har fått plass i et lokale på Kvavik, hvor det både er utstilling­srom og verksted. Virksomhet­en har også inngått avtale om å utføre tjenester for Riis Bilglass. I alt er det fem ansatte.

 ??  ?? Markedsled­er Johan Haugland, eier Johnny Brekke og daglig leder Stian Godderstad gleder seg over at Ford-forhandler­en nå er åpnet. Det samme gjør ordfører Jan Kristensen.
Markedsled­er Johan Haugland, eier Johnny Brekke og daglig leder Stian Godderstad gleder seg over at Ford-forhandler­en nå er åpnet. Det samme gjør ordfører Jan Kristensen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway