Lister

Mye på spill

Hagen får ny motstander snart

- Av Olav Hoel

– Den neste kampen jeg får kommer til å bli karrierens viktigste, sier bokser Alexander Hagen.

Bokseren Alexander Hagen fra Flekkefjor­d måtte avlyse en kamp sist helg på grunn av en skadet nese.

– Status per i dag er at formen er fin og at jeg trener hardt, opplyser Alexander Hagen til regionavis­en Lister.

Han skulle bokset kamp på Hellerudsl­etta 10. mars, men skadet nesen på sin aller siste sparring i USA, rett før han dro hjem.

–På grunn av det satte legene en stopper for kamp. Den var ikke brukket, men den hadde (og har fremdeles) brusk- og bløtdelssk­ade, forklarer Hagen.

Trolig ny motstander

Dermed ble det ikke noe kamp mot polakken Przemyslaw Gorgon i denne omgang. Om kort tid regner han med å ha fått på plass en ny motstander.

– Jeg kommer til å ha neste kamp spikret ganske snart, sannsynlig­vis allerede en gang i neste uke. Min neste kamp kommer med all sannsynlig­het til å bli mot en annen motstander enn den som var planlagt 10. mars, sa Hagen til Lister fredag ettermidda­g.

Flekkefjae­ringen, som er bosatt i Oslo, beskriver den neste kampen som svaert viktig.

– Den neste kampen jeg får kommer til å bli karrierens viktigste kamp. Selv om det har oppstått skader og hindringer på veien, er jeg fremdeles veldig motivert. Kanskje mer enn aldri før, sier Hagen.

Las Vegas

Han kom hjem fra Las Vegas i USA for snart tre uker, hvor han i tre uker hadde to økter om dagen på Johnny Tocco’s Boxing Gym, et sted han besøkte også for to år siden. Når han skal ut i ringen igjen, vil han bruke noe av det han laerte i USA.

– Jeg forventer at jeg skal vise frem mye av det boksemessi­ge jeg laerte på min siste treningstu­r til Las Vegas. I tillegg har jeg jobbet mye med fysikken min, så det kommer til å bli en fin kombinasjo­n sammen med boksingen, sier Hagen.

Oppkjøring­en til den kommende kampen vil foregå på Oslo Bokseklubb, og legger ikke skjul på at den neste kampen er noe han ser frem til.

–Jeg lever for å bokse. Det er det viktigste i livet mitt. Å få enda en mulighet til å gå i ringen er stort for meg. Det gir meg mye drivkraft, avslutter Hagen.

Å få enda en mulighet til å gå i ringen er stort for meg. Det gir meg mye drivkraft ALEXANDER HAGEN

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS ERIK LARSEN ?? Bokseren Alexander Hagen fra Flekkefjor­d har store forventnin­ger til den kommende kampen.
FOTO: LARS ERIK LARSEN Bokseren Alexander Hagen fra Flekkefjor­d har store forventnin­ger til den kommende kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway