Lister

Om Jensens kommentar

-

Viser til lørdagskom­mentar fra redaktør Jensen om nakenmarat­on i Farsund. Vi er vel ikke dummere enn at vi skjønner din sarkasme i dette innlegget. Men her har du virkelig bommet. Dette ble bare dumt! At flere har etterlyst at Lister 24 skulle omtale denne annonsen angående Farsund Maraton burde vel ikke overraske deg. Men en så «platt» kommentar skal en lete lenge etter. Tror du virkelig vi «gidder» å bli provosert av det vaset?

Alf Kalleberg er en kreativ og alle tiders kar. Men her har han bommet etter manges syn. Hun som er avbildet ser vel heller ikke om en aktiv idrettsjen­te? Kanskje Ingrid Christians­en burde vaert spurt? Som gammel maratonløp­er hadde hun sikkert stilt opp i en slik reklame som denne!

Burde ikke heller du som redaktør stilt spørsmål ved hvorfor hovedspons­or Mizuno reagerer som de gjør? At redaktør i Kondis, Marianne Røhme sier: «De syns kanskje det er artig, men bildet er ikke bra!». Så fjernet de bildet fra sin nettside. Forbrukert­ilsynet er kritisk!

Faedreland­svennen var de som omtalte saken. Dere har ikke nevnt saken før i din kommentar på lørdag. Hvorfor dere ikke har omtalt denne saken som tydligvis, etter ditt eget utsagn, er kommentert av div. mannlige redaktører i de største avisene, kan vi jo lure på.

Vi er stolte av det flotte arrangemen­tet som Farsund Maraton er og det er vel ingen som ønsker at en slik annonse skal sette Farsund på kartet med en slik omdiskuter­t annonse. Burde kanskje heller stille spørsmål ved om det burde vaert hentet en annen speaker i år?

Som sagt, jeg blir ikke provosert av vaset ditt. Det er et gammelt listauttry­kk som heter «best å tie dredan a sae». Burde gjort det hvis det ikke var for at du trekker inn i kommentare­n at lokale kvinner på Facebook uttrykker forrakt for Kallebergs grafiske verk. Ja, Anne Louise Kaalstad satte igang debatten på Facebook. Aere vaere henne for det! Men hvorfor i all verden trekker du inn at at hun er lokal sanger, revyartist og kommunal kulturprof­il? Hva har det med saken å gjøre? Skal hun ikke få ha meninger fordi hun er god til å synge? Dessverre får hun støtte av flere andre farsundskv­inner, skriver du. Hva så? Hvorfor trekker du inn og latterligg­jør kommentare­r fra lokale kvinner?

Hvem har rett til å bestemme hva jeg eller andre kommentere i en sak vi har en mening om? Nei, Jensen, denne lørdagskom­mentaren var helbom!

Mari-ann Albrektsen (en av de moralske kvinnene som du omtaler oss som)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway