Lister

Prøvde lykken på populaere

- Av Olav Hoel

Arrangøren anslår at minst 700-800 personer var innom Lista Marked lørdag

– Det er veldig gøy å vaere på dette arrangemen­tet. Det er koselig med så mange folk, sier Torstein Penne Pedersen.

Han får støtte av søsteren Helene Penne Pedersen.

– Det er gøy at det skjer noe. Jeg har selv vaert her mange ganger. Det beste med å vaere her er kanskje at det er noe sosialt for alle, at alle kan vaere med. Det at det trekker såpass mye folk gjør jo at det skjer noe i bygda, sier hun.

VI MØTER søsknene Martin, Helene og Torstein Penne Pedersen og venninnen Elisabeth Olsen Bulaeg ved lykkehjule­t, hvor de har vunnet noe godteri. Ellers har vinnerlykk­en ifølge dem ikke vaert så stor.

– Jeg har bare prøvd lykkehjule­t, men jeg pleier ikke å vinne så mye, sier Helene.

– Heller ikke vinnerlykk­en min er saerlig stor. Jeg vinner nesten aldri, sier Torstein.

De har også stått og solgt litt selv, så de har ikke fått vaert altfor mye rundt på markedet.

– Vi har vaert litt opptatt med å selge boller og sånt, så vi har ikke fått gjort så mye. Det var litt stressende i perioder, saerlig i begynnelse­n, sier Helene.

En som derimot hadde stor vinnerlykk­e, var Tuva Eriksen. Hun stakk av med så mange som tre premier, deriblant et bilde laget av Alfred Vaagsvold.

– Jeg har vunnet et varmeappar­at, en fruktkurv og dette bildet, så jeg har hatt en god vinnerlykk­e i dag. Det er noen ganger jeg har slike dager, selv om dette er første gang jeg har vunnet tre ganger på en dag. Dette gjør meg bare happy. Jeg blir så glad av å vinne, sier Eriksen.

SNART 7 år gamle Annika Hove Pedersen var rundt på markedet med bestemoren Nancy Hove, og fikk blant annet testet det å gå på stylter.

– Det er gøy å vaere her og leke. Jeg har også sprunget rundt og lekt tikken, men nå prøver jeg laere å gå på stylter. Det er litt vanskelig, sier hun.

Bestemor Nancy har sansen for arrangemen­tet.

– Det er helt fint, gøy å vaere her når det skjer noe. Jeg har vaert her hver ganger de har hatt dette arrangemen­tet. Jeg synes det er viktig å støtte opp når det først skjer noe her, sier Hove.

Arrangemen­tet fant altså sted i Kulturhang­aren i Lista fly- og Naeringspa­rk, og ble arrangert

 ??  ?? Elisabeth Olsen Bulaeg (naermest), og søsknene Martin, Helene og Torstein Penne Pedersen stortrivde­s på Lista Marked. Her prøver de lykken på lykkehjule­t.
Elisabeth Olsen Bulaeg (naermest), og søsknene Martin, Helene og Torstein Penne Pedersen stortrivde­s på Lista Marked. Her prøver de lykken på lykkehjule­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway