Lister

KRF og Grøvan ned i avgrunnen

-

Hva er årsaken til at KRF baerer et evig hat mot Frp og Sylvi Listhaug? Dette spørsmålet skal vi i dag finne ut av, og det kan bli et sjokk for mange når sannheten blir lagt på bordet.

Nå har KRF selv bekreftet at dersom Erna Solberg ikke var villig til å fjerne Sylvi Listhaug fra sin ministerpo­st, ville KRF felle regjeringe­n. Da må vi først finne ut hva Sylvi Listhaug har gjort feil, siden KRF mener at landet ville vaere bedre tjent med en sosialisti­sk regjering, enn en borgerlig regjering med Sylvi Listhaug som justismini­ster.

Svaret på dette er at enkelt. Sylvi Listhaug ville lage en ny lov om at Is-terroriste­r ikke skulle kunne bruke Norge som base for terrorhand­linger i eller utenfor Norge. Dette har fått Krf-ledelsen til å koke over av raseri. En slik voldsom reaksjon fra KRF er kun mulig som følge av at KRF nå er blitt et islamelske­nde og sosialisti­sk parti.

Man har over lenger tid observert hvordan KRF politisk mer og mer kliner seg opp til Ap, og fremtrer nå åpenbart som ei politisk elskerinne til Ap. Med denne bekreftels­en på en kursendrin­g, er KRF nå blitt et «antikrist»-parti, som striden på vegne av de onde krefter i denne verden. I 1945 ble det tatt ut siktelse mot 92.805 personer som ble beskyldt for å ha sympatiser­t med nazistene. Disse ble etter krigen stemplet som nazister.

Slik blir det også i denne saken, man blir det man sympatiser­er med. Det er helt ufattelig at tidligere ordfører i Lyngdal Hans Fredrik Grøvan har latt seg rive med av denne onde «Antikrist-ånd». Nå må de som har stemt på KRF innse fakta og finne et annet parti å stemme på, slik at man unngår å bli stemplet som landssvike­re som vil åpne landet for terroriste­r

KRF har de siste dager gravet en grav for Sylvi Listhaug, men de kommer til å falle i graven selv. Frp blir fra nå av tvunget til å måtte regne KRF som et «renspikka» sosialisti­sk parti. Det betyr at KRF blir utelukket fra et borgerlig samarbeide­t ved neste stortingsv­alg i 2021.

Dette blir den siste spikeren i kisten for KRF. Som følge av at KRF nå fremstår som et sosialisti­sk parti, må Erna Solberg skrive ut nyvalg i løpet av våren 2018. Dette for å gi landet en riktig og stabil regjering slik folket ønsker.

22. juli-ofrene vil vaere bedre tjent med å stemme på partier som vil hinder terroriste­r å kunne utføre nye terroransl­ag mot Norge.

Jan Skoland

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway