Lister

Osmundsen er ny styreleder

- Av Åse Astri Bakka

Det sier nyvalgt styreleder Kristin H. Osmundsen i Lyngdal idrettslag. Hun tar over etter Kai Våge Skårdal, som har vaert leder de seneste to årene.

– Jeg har valgt å gi stafettpin­nen videre. Litt vemodig, men med sunn økonomi i idrettslag­et, godt samarbeids­klima og det at vi har fått på plass en god daglig leder, følte jeg at tidspunkte­t var riktig. Kristin har vaert nestleder og jeg er glad for hun ville ta vervet, sier han.

– Det er naturlig for meg å engasjere meg i idrettslag­et siden sønnen min er med i fotball og friidrett, sier Osmundsen, som selv var aktiv innen fotball og håndball som barn og ungdom, og har vaert leder i håndballgr­uppen.

–Jeg setter pris på tilliten fra årsmøtet og ser frem til å vaere styreleder. Det er en del å sette seg inn i, men jeg er klar for utfordring­en og ønsker at idrettslag­et skal fortsette den gode utviklinge­n. Vi har også et godt samarbeid med vår nye daglige leder, Roger Abusland, opplyser hun.

Det nye styret består ellers av: Nestleder Karl Erik Lohr (gjenvalgt i styret, nå som nestleder), styremedle­m Arild Karlsen (ny), styremedle­m Mariann Thiesen (ny), styremedle­n Trond Viggo Suvatne (ikke på valg), styremedle­m Stian Godderstad (ikke på valg) og styremedle­m Monica Bentz-pedersen (ikke på valg).

– Jeg setter pris på tilliten fra årsmøtet og ser frem til å vaere styreleder i Lyngdal IL.

 ??  ?? Vi takker Kai Våge Skårdal for vel utført lederjobb, og ønsker Kristin Osmundsen velkommen som ny styreleder, skriver Lyngdal idrettslag på sin Facebook-side.
Vi takker Kai Våge Skårdal for vel utført lederjobb, og ønsker Kristin Osmundsen velkommen som ny styreleder, skriver Lyngdal idrettslag på sin Facebook-side.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway