Lister

Rallyfeste­n på Lista er avlyst

- Av Lars Erik Larsen

– Det var for få påmeldte til at vi turte å gjennomfør­e løpet. De største utgiftene påløper de siste 14 dagene før løp og med kun 14 påmeldte var det for usikkert for oss, sier Per Tofteland i Kristiansa­nd Automobilk­lubb.

– Bare det å ha leie inn ambulanse ville ha kostet 25.000 kroner. Det er utgifter vi nå slipper siden vi avlyste så tidlig. Men vi sitter likevel igjen med et tap på et par tusen, legger han til.

Ifølge Tofteland var klubben avhengige av å ha minst 48 biler på startstrek­en 7. april for å gå i pluss.

– Basert på tidligere erfaringer blir det dobbelt så mange som deltar som er påmeldt 14 dager før. Vi er altså ikke i naerheten av å nå det antallet vi måtte hatt for å gå i pluss.

Arrangøren­e av sprintrall­yet ga i fjor publikum det glatte lag. Avlysninge­n i år har likevel ingenting med dette å gjøre, ifølge Tofteland.

– Nei, det handler utelukkend­e om for få påmeldte. Det er veldig trist å avlyse.

– Så det kan bli noe neste år igjen?

– Det håper vi på. Nå må vi bare sette oss ned og se på hva vi kan gjøre for å få flere til start neste år. Kanskje vi må bytte dato eller legge det opp annerledes. Det må vi ta en vurdering på.

Det blir ikke rallyfest på Lista i april. Vårsleppet 2018 er avlyst som følge av for få påmeldte.

 ??  ?? Sander Risnes scoret tre mål da Kvinesdal overkjørte Haegebosta­d. Her jubler han etter scoring i kvalikkamp­en mot Greipstad i fjor høst.
Sander Risnes scoret tre mål da Kvinesdal overkjørte Haegebosta­d. Her jubler han etter scoring i kvalikkamp­en mot Greipstad i fjor høst.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway