Lister

Målfest i lokaloppgj­ør

- Av Karl Birger Saelør

Kvinesdal knuste Haegebosta­d 8-1 i treningska­mpen på Kvinesdal stadion mandag kveld.

–Vi spilte meget bra før pause og ledet 6–1 etter 1. omgang. I pausen byttet vi ut ni spillere, og kjørte med nesten rent juniorog guttelag, men vi styrte det meste i den omgangen også, sier Kvinesdals spillende trener Thomas Gilbertson.

Sanders Risnes scoret tre mål for Kvinesdal; videre signerte Ulrik Svindland to, Steffan Klungland ett og Christoffe­r Hansen ett, mens en scoring var selvmål. I tillegg til målene brant Kvinesdal to straffespa­rk ved Steffan Klungland og Kjell Andre Egeland.

– Vi er nødt til å spesialtre­ne på straffer nå. To brente straffer i en og samme kampen holder ikke mål, sier Gilbertson, som var skuffet over Haegebosta­d.

–De var noen hakk svakere enn vi hadde trodd. Bortsett fra noen farlighete­r på dødballer var det ikke mye de hadde å komme med, sier Thomas Gilbertson.

Haegebosta­d tok ledelsen 1–0 ved Dag Stian Orthe, men bortsett fra en bra åpning på kampen var det ikke mye spillende trener Arnt Reidar Lislevand hadde å glede seg over.

– Vi sleit voldsomt med markeringe­ne og gav dem altfor mye rom. Kampen bar tydelig preg av at vi trener inni en liten hall, og har et stort behov for å komme oss på en større bane, sier Lislevand.