Lister

Jovic har meldt overgang til FIL

- Av Karl Birger Saelør

–Målsetting­en er å spille meg til en fast plass på midtbanen. Jeg melder ikke overgang for å sitte på benken. Med Kim Andre Lauritsen, Josva Andersen, Dani Alashoti og Karl Rødseth har vi dyktige offensive spillere som alle vet hvor målet står. Jeg er optimist og vil vaere med og spille FIL opp i 4. divisjon, sier Ivan Jovic.

Han spilte for Lyngdal i fjor, men ble skadet tidlig i sesongen. Nå er han fit for fight igjen.

– Jeg bor i Vanse, og det blir langt å kjøre til treninger i Lyngdal flere ganger i uken. I tillegg kreves det ikke fullt så mye å spille i 5. divisjon som i 4. divisjon, sier Ivan Jovic.

– Legenden er tilbake der han hører hjemme, sier en fornøyd Fil-trener Jostein Ekeland.

– Ivan er som meg 38 år gammel; og det er ingen alder for en fotballspi­ller. Han vil bli en solid forsterkni­ng for vår spillergru­ppe, som nå teller 20 spillere, sier Fil-treneren.

Ivan Jovic var glimrende på midtbanen da FIL i 2007 rykket opp i 3. divisjon. Siden den tid har han spilt både for MK, FIL og Lyngdal. Han har også hatt pause fra fotballen innimellom.

– Jeg lover ikke Ivan noen fast plass på vår midtbane, men han vil helt klart «banke på døra». Han er rutinert og engasjert; og har et godt fotballhod­e. For å komme med på serielaget må han som alle andre prestere. Det vet Ivan, og han er innstilt på å kjempe for en plass for laget, sier Jostein Ekeland.

FIL serieåpner i 5. divisjon med bortekamp mot Tigerberge­t fredag 6. april.

Etter å ha trent med FIL i en måned har Ivan Jovic (38) meldt overgang fra Lyngdal til FIL.

 ?? FOTO: FIL ?? Slik presentere­s Ivan Jovic på facebook-siden til FILS A-lag.
FOTO: FIL Slik presentere­s Ivan Jovic på facebook-siden til FILS A-lag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway