Lister

Tøff pulje for FIL i Trondheim

FILS herrelag i volleyball er kommet i pulje med Sotra og Askim i den siste rankingtur­neringen for 1. divisjon, som spilles i Dragvollha­llen i Trondheim til helgen.

- Av Karl Birger Saelør

–Dette er ei tøff pulje, men fordelen er en kamp mindre siden det bare er tre lag. Vi må slå Sotra for å nå målsetting­en om Asluttspil­l. Slår vi Askim er det en stor prestasjon. De har vunnet sin avdeling, samt de to første ranking-turneringe­ne, og er store favoritter, sier Fil-trener Rune Gabrielsen.

Når man slår sammen de to avdelingen­e er FIL før helgens turnering nummer åtte av 14 lag. Med god innsats i Trondheim har FIL muligheter for å bli nummer seks.

Kampen mot Sotra vil avgjøre mye. Dette laget ligger på 9. plass; på plassen bak FIL.

– Nesten uansett resultater i helgen, så er vi fornøyd, men vi har håpet på å forbedre oss plassering­smessig for hver ranking denne sesongen. For at det skal gå, så må vi denne gangen klare et A-sluttspill, sier Rune Gabrielsen.

Etter en noe variabel start på sesongen spilte FIL seg stort opp på nyåret og vant mange seriekampe­r. I begge rankingtur­neringene måtte imidlertid de grønne og hvite nøye seg med B-sluttspill.

FIL reiser avsted noe redusert da begge leggerne, Sindre Spinnangr og Elias Martinsen, er uaktuelle, men Johan Tveit som tidligere har vaert legger blir med nordover. Han stepper inn som legger denne helgen. FIL må også unnvaere Sverre N. Lie og Nils Edvin Numme.

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Fil-trener Rune Gabrielsen håper på seier mot Sotra og plass i A-sluttspill­et i Trondheim.
FOTO: OLAV HOEL Fil-trener Rune Gabrielsen håper på seier mot Sotra og plass i A-sluttspill­et i Trondheim.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway