Lister

På Facebook

-

Om mopedoppla­ering i Lyngdal

Han sier vel ikke nei, han er vel mer for endring av dagens ordning. Skriv sannheten, og kutt ut denne Dagbladet/ VG/ Se og Hør-journalist­ikken!? En lokalavis tjener ikke på sånt! Skriv ting som det er i overskrift­en! Slutt med klikkbait!

HANS-OVE OREFELLEN

Totalt misvisende overskrift. Overskrift­en er ikke artikkelen verdig. Mopedoppla­eringen vil foregå som før unntatt at nå er det gratis for eleven og at det vil foregå på kveldstid som vil gi eleven avspaserin­g.

THOMAS LIMMESAND

Nei til klikkagn!

SONDRE SKOLLEVOLL

Om Osx1-retur

Opplag skaper i tillegg ring virkninger til mange bedrifter også i regionen vår. Flere ligger på hotell, elektriker­e blir brukt fra lokale entrepenør­er, mekaniske tjenester blir brukt, transporto­ppdrag av diverse ting og tang, proviant blir kjøpt lokalt. Så det drypper en del penger på flere en bare opplags prisen til havnekasse­n. Så opplag er ikke bare negativt. Ser jo det blir referert av og til fra enkelte turister som holder til i bygda vår at opplag skremmer dem, refererer til en eldre lokal herremann som en gang uttalte seg til media: Turister & turister. Men har vi ikke nok av de ????

DAG TVERSTØL

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway