Lister

Siste Heilt på jordet?

- Av Åse Astri Bakka

Også i år arrangerer en gjeng ildsjeler i Kvinesdal festivalen «Heilt på jordet» på jordet ved Valleknude­n på Øye i Kvinesdal. I tillegg til mye planleggin­g i forkant, deltar rundt 100 frivillige dagene festivalen varer.

Arrangøren­e beskriver festivalen som en regional festival med kristne verdier og frilufts- og gårdspreg der alle skal føle seg velkomne. Det er aktivitete­r for alle i familien, og omgivelsen­e trygge og alkoholfri­e.

Årets utgave blir i tidsrommet 2. til 17. juni, og dette blir muligens den siste i dagens form.

– Byggingen av nytt bedehus vil kreve mye av mange av de samme menneskene som er engasjert i Heilt på jordet, og det vurderes et pauseår i forbindels­e med dette – så håper vi å videreføre konseptet i en eller anne form etter dette, skriver Frode Aagedal på vegne av festivalst­yret i et brev til Kvinesdal kommune.

Brevet utgjør årets søknad om pengestøtt­e til arrangemen­tet.

– Siden dette er et stort arrangemen­t, alkoholfri­tt, av regional interesse og over flere dager, håper vi Kvinesdal kommune igjen ser verdien i å kunne støtte opp. Vi ber også om tilbakemel­ding fra kommunen på hva som skal til for å komme under en fast tilskuddso­rdning, skriver Aagedal.

Årets Heilt på jorde-festival blir muligens den siste i dagens form.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Det er alltid mye lek og moro under festivalen på Øye.
FOTO: MONA WIKØREN Det er alltid mye lek og moro under festivalen på Øye.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway