Lister

Forkynnert­rio til Farsund

- Av Svein Morten Havaas

Trioen Arne Gundersen, Sverre Leif Lien og Leif Solheim holder møter på Farsund bedehus tirsdag til søndag i neste uke.

– De tre er alle kjente og kjaere forkynnere, som mange kjenner godt til. Faktisk er det første gangen de besøker Farsund, sier Anne Rita Nilsen i Farsund Indremisjo­n, som står som arrangør av møteuka.

Mange husker sangevange­listene Arne og Egil. De reiste land og strand og evangelise­rte i mange år. De har stått i mange vekkelser, og har fått oppleve at folk har latt seg frelse. Egil gikk bort for noen år siden. Nå har hans bror, Leif Solheim –også kjent fra sanggruppa Sødalstrio­en, overtatt plassen og reiser en del sammen med Arne. Som sin bror, har han vaert sangevange­list i mange år, og reist rundt med evangeliet.

Sverre Leif Lien er med i Evje Sangkamera­ter, der han har vaert aktiv med trekkspill og sang i en årrekke. Han har brukt, - og bruker mye av sin fritid til evangelise­ring gjennom sang og forkynnels­e. Da det brøt ut vekkelse i Evje og på Engesland under møter med Gerhard Fjelde for flere år siden, var han hele tiden delaktig der.

Arne Gundersen og Sverre Leif Lien blir med på møtene på Farsund bedehus de tre første kveldene. Fredag dukker Leif Solheim opp, og hele trioen blir med resten av uka.

Forskjelli­ge sangkrefte­r fra ulike steder skal delta under samlingene.

 ??  ?? Leif Solheim (t.v.), Arne Gundersen og Sverre Leif Lien holder møter på Farsund bedehus.
Leif Solheim (t.v.), Arne Gundersen og Sverre Leif Lien holder møter på Farsund bedehus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway