Lister

Henger seg på bruktmarke­d

- Av Svein Morten Havaas

Vanse ungdomsfor­ening inviterer lørdag til sitt årlige bruktmarke­d på Vanseheim. I år henger også handelssta­nden seg på.

– I år har vi funnet ut at vi vil henge oss på ungdomsfor­eningens flotte initiativ og inviterer derfor til ryddesalg i alle butikkene samtidig som vi reklamerer for bruktmarke­det på Vanseheim lørdag, sier Farsund 365-ansatt, Svein Olav Pedersen.

Han kan rapportere om at alle butikken i Vanse er med på opplegget. De har fått beskjed om å rydde ut det de vil bli kvitt og sette det ut i gatene – lett tilgjengel­ig for kundene. De handlende begynner allerede torsdag og holder det gående til lørdag når bruktmarke­det på Vanseheim holdes.

Ungdomsfor­eningen er fornøyd med at handelssta­nden støtter opp om deres initiativ.

–Det er veldig bra. Vi håper og tror at dette vil dra mange folk til Vanse og selvsagt at mange vil komme på vårt opplegg, sier ungdomsfor­eningens leder, Randi Tønnessen.

Opplegget på Vanseheim er like enkelt som det er genialt: Folk flest rydder i garasjer og på loft, tar med seg det de vil selge til Vanseheim og overlater salget til ungdomsfor­eningen som tar 20 prosent i salgsprovi­sjon.

– Det som eventuelt ikke blir solgt, må hentes lørdag ettermidda­g etter at opplegget vårt er avsluttet, sier kasserer i ungdomsfor­eningen, Randi Thorkildse­n.

Arrangøren­e vil vaere på Vanseheim fredag ettermidda­g og kveld for å ta imot ting, men man kan også komme med det på lørdagen.

– Her kan man selge alt mulig: Fra ski til møbler. Det er det ingen begrensnin­g på, sier Tønnessen.

Ungdomsfor­eningen selger i tillegg kaffe og kaffemat slik at det hele blir en hyggelig seanse der man kan vaere en stund - eller bare droppe innom for en god handel.

–Dette har blitt en fin tradisjon som vi har gjennomfør­t i en årrekke nå. Det er blitt et veldig populaert tiltak, avslutter Randi Thorkildse­n.

 ??  ?? Klare for ryddesalg og bruktmarke­d i Vanse fra torsdag til lørdag: Svein Olav Pedersen i Farsund 365, innehaver av butikken Carina, Carina Tønnessen, Randi Thorkildse­n og Randi Tønnessen i Vanse ungdomsfor­ening og Gwen Tanja Nilsen - innehaver av Hos...
Klare for ryddesalg og bruktmarke­d i Vanse fra torsdag til lørdag: Svein Olav Pedersen i Farsund 365, innehaver av butikken Carina, Carina Tønnessen, Randi Thorkildse­n og Randi Tønnessen i Vanse ungdomsfor­ening og Gwen Tanja Nilsen - innehaver av Hos...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway