Lister

16-åring ble matchvinne­r

Det ble en tett og jevn kamp mellom Randesund og Lyngdal, men sistnevnte dro i land seieren på bortebane.

- Av Siw Eline Holmen

Daniel Berglund (16) scoret kampens eneste mål da Lyngdal slo Randesund.

Første og eneste scoring kom allerede etter seks minutter, da Espen Haegeland spilte gjennom 16 år gamle Daniel Berglund, som satte ballen kontant i mål. Randesund skapte lite utover i kampen, og med unntak av kristiansa­ndernes annullerte mål i det 80. minutt var lyngdølene gode defensivt.

– Vi hadde en del fine angrep, mens Randesund skapte lite, melder spillende trener Tore Kristensen etter kampen. Han mener kampen baerer preg av en del nødvendige bytter for Lyngdal.

– Vi blir tvunget til å gjøre noen bytter, blant annet måtte jeg ut med skade i første omgang. Det gjør at vi blir litt reduserte offensivt.

I andre omgang skaper Lyngdal en del sjanser, men det blir med det ene målet.

– Det var en bra andre omgang hvor vi holdt oss til planen. Randesunds scoring var et soleklart frispark, det var det ingenting å si på, og det er jevnt og tett gjennom hele kampen, sier Kristensen.

Av spillerinn­satser trekker han spesielt frem keeper Aron Lindstrand, som mot slutten gikk inn for Peder Sanden på motsatt ende av banen.

– Aron er litt småsjuk, så da ville han heller at Mats (Hompland) skulle stå for ham, og Mats står en kjempekamp. Men Aron var som fugl føniks og sto opp igjen, ler Kristensen.

Mot slutten av kampen begynte spiss Peder Sanden å bli sliten i beina, og da ble han byttet ut med nettopp Lindstrand, som svarte med å skape en kjempesjan­se.

– Det var synd at det ble kryss ut, kommentere­r Kristensen. Den spillende treneren trekker også frem stopper Thomas Hansen, som spilte sin kanskje siste kamp for Lyngdal på grunn av flytting.

Lyngdølene har hatt en god seriestart, og står nå med to seire på to kamper.

– Hva har to strake seire å si for motivasjon­en?

–Vi er kjempeforn­øyde med to 1-0-seire. Det er en kanon start på sesongen. Vi har noe å gå på spillemess­ig, men spiller solid og trygt bakover. Det er sånn sett lagspillet som vinner kampen i dag, og det gir god motivasjon fremover, avslutter Kristensen.

 ??  ??
 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Daniel Berglund scoret kampens eneste mål.
FOTO: TOM ARILD STØLE Daniel Berglund scoret kampens eneste mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway