Lister

Ønsker innspill til gatebruksp­lan

- Av Olav Hoel

14. desember vedtok kommunesty­ret i Farsund at gjeldende gatebruksp­lan for Farsund sentrum skal evalueres på grunn av store endringer i gate/trafikkmøn­steret siden planen ble vedtatt, som Skråveien, Listerveie­n og, Amfi samtidig som bussgaten er flyttet og den kommende Eilert Sundt utbygginge­n.

Brevet er sendt ut til en rekke instanser, deriblant Rådet for funksjonsh­emmede, Eldrerådet, Ungdomsråd­et, Farsund 365, Farsund byforening ved Gunhild Pedersen og enhetslede­re i Farsund kommune.

– På dette grunnlag ønsker vi å invitere dere til å gi innspill til den videre opparbeide­lsen av gatenettet i Farsund sentrum. Det ønskes innspill om nye behov, både i områder som allerede er opparbeide­t og områder som ennå ikke er gjennomfør­t. Avklaringe­r i forbindels­e med Eilert Sundt-utvidelsen vil gi nye føringer for veinettet naermest skolen. Stenging av gjennomkjø­ring mellom Theis Lundegaard­s gate, Inger Sunds gate og Pengeveien må legges til grunn her. Storgaten er en viktig gjennomfar­tsvei gjennom Farsund sentrum. Gir endret busstrase nye muligheter her? skriver planlegger Hilde Synnes Drønen i et brev.

Her ønsker de også innspill om hva som er de viktigste punktene når gatene skal rustes opp videre, som kjøremønst­er, gaterom og plasser, beplantnin­g og grøntanleg­g og parkering

Farsund kommunes administra­sjon ønsker innspill til revidering­en av gatebruksp­lanen for Farsund sentrum.

 ?? FOTO: RUNE HAUAN ?? Gatebruksp­lanen for Farsund sentrum skal revideres. Nå vil kommunens administra­sjon ha innspill til arbeidet.
FOTO: RUNE HAUAN Gatebruksp­lanen for Farsund sentrum skal revideres. Nå vil kommunens administra­sjon ha innspill til arbeidet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway