Lister

Spilte som et topplag

-

Lyngdal spilte som et topplag da serieleder Jerv ble sendt hjem til Grimstad med 5-2 tap i kofferten i mai 2008.

Kim Andre Lauritsen førte an med en scoring og tre målgivende pasninger.

– I dag var det fantastisk moro. Vi turde å spille ball og sto på hele tiden. Og endelig klarte jeg å score, gliste Lyngdals beste spiller denne lørdagen.

– Det meste klaffet, og vi var fryktelig effektive. Seieren var likevel fullt fortjent, fortsatte Farsund-gutten, som spilte i rødt fra 2006 til 2010.

Terje Forgard åpnet scoringene etter kvarteret, og etter halvtimen headet Tom Rasmussen i mål etter perfekt frispark fra Lauritsen. Seks minutter senere sto det 3-0. Etter corner fra Kim Andre Lauritsen headet Tom Rasmussen igjen i mål.

Jerv slet voldsomt. Riktignok reduserte laget 3-1 før pause, men trener, ikke ukjente Tore Andre «Totto» Dahlum, var ikke fornøyd.

– Det er ikke noe teselskap dette her, ropte han til sine gule og blå spillere.

Midt i 2. omgang utnyttet Kim Andre Lauritsen svakt forsvarssp­ill hos Jerv og øket til 4-1. Like etter fosset Lauritsen fram på venstresid­en og la inn til John Arne Ljosland, som bredsidet inn 5-1. Gjestene fikk et trøstemål til rett før slutt, men det spilte ingen rolle. Dette var Lyngdals og Kim Andre Lauritsen kamp!

– Vi kan hvis vi vil. I dag er jeg stolt av guttene. Når vi først lykkes, scorer vi mye mål. Det var en skikkelig bra gjennomfør­t kamp, i alle lagdeler, sa Lyngdals trener Jan Sanden.

Lyngdal stilte dette laget: Jan-eric Hole, Jonas Glendrange, Thomas Haegeland, Morten Sanden, Erik Aas, Terje Forgard, Roger Rasmussen, Thomas Gilbertson, John Arne Ljosland, Tom Rasmussen, Kim Andre Lauritsen. Innbyttere: Karl Erik Lohr, Johnny Ballestad, Kevin Haegeland.

Start 2 vant 3. divisjonsa­vdelingen på Agder dette året, fulgt av Jerv, Trauma og Lyngdal.

Kim Andre Lauritsen ble toppscorer for Lyngdal med 12 seriemål. Totalt scoret han 57 seriemål for de røde på fem sesonger.