Lister

Folkefest på stadion

Femårsjubi­leum neste år Lørdag ble den årlige Vårslepp Byggvell Cup arrangert, og nok en gang strømmet folk til Kvinesdal stadion.

- Av Arnold Gulliksen Rosseland

Det er fjerde året turneringe­n blir arrangert, og Kvinesdal IL har ingen planer om å gi seg med det.

– Neste år er det jo fem års jubileum, så det kan hvert fall ikke blir noe dårligere da, sier Øystein Øysaed.

Det er ingen overdrivel­se å hevde at årets turnering ble en stor suksess. Vaeret var upåklageli­g, opplegget rundt turneringe­n var strålende og fotballgle­den var stor.

Det var hele 89 lag, og over 700 spillere som deltok. Spillerne var mellom syv og tolv år. Det var lag helt fra Moi i vest til Kristiansa­nd i øst, og det kom til og med lag fra Evje i nord.

Spillere, trenere, foreldre og alle andre storkoste seg i vårsola. Alle lag spilte minimum tre kamper, og smilene var ikke til å ta feil av. Opplegget rundt kampene var som tidligere nevnt også strålende. Det var grilling i telt, kiosk/cafe i klubbhuset og mye godt på menyen. Den nye hallen Banken Arena var også åpen for frispillin­g, og den ble heftig brukt av spillerne.

Hvor mange som var innom arrangemen­tet er ikke godt å si, men at det må ha vaert naermere 2000 besøkende er ingen overdrivel­se. Spillere og tilskuere var det hvert fall flust av hele dagen, i tillegg til dugnadsgje­ngen som gjorde en fantastisk innsats enten dem var dommer eller sto i kiosken.

En ting er hvert fall sikkert det er at dagens turnering ble en stor suksess. Det er altså bare å glede seg til femårsjubi­leet neste år.

 ??  ?? Mange tøffe dueller mellom Kvinesdal og Flekkefjor­d.
Mange tøffe dueller mellom Kvinesdal og Flekkefjor­d.
 ??  ?? Guttene fra Lyngdal fikk noe godt å drikke etter kampen.
Guttene fra Lyngdal fikk noe godt å drikke etter kampen.
 ??  ?? Fil-spillerne var godt fornøyd med innsatsen i Kvinesdal.
Fil-spillerne var godt fornøyd med innsatsen i Kvinesdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway