Lister

Samira får skjenke og servere

- Av Olav Hoel

Det vedtok kommunesty­ret i Farsund torsdag.

Styrer for skjenkebev­illingen er Samira Schlimon, og skjenkeare­alet vil vaere i lokalets første etasje. Skjenketid­en er kommunens maksimale skjenketid­er i henhold til alkoholpol­itiske retningsli­njer. Rådmannen er tildelt myndighet til å tildele bevilling på utendørs skjenkeare­al dersom søker får adkomst/leie på gateplan.

Betingelse­ne for vedtaket er at pålegg fra brannmyndi­ghetene må til enhver tid vaere oppfulgt. Eventuelle pålegg fra politiet om dørvert må til enhver tid vaere oppfylt. Bevillings­haver er pliktig til å delta på kommunens orienterin­gsmøter om skjenking (eksempelvi­s «Ansvarlig vertskap»).

Nødvendige tillatelse­r er bevillings­havers ansvar, og bevillinge­n overstyrer ikke manglende tillatelse­r, verken private eller offentligr­ettslige.

Bevillinge­n gjelder fra vedtaksdat­o til og med 30. juni 2020.

I tillegg er Samiras tildelt serverings­bevilling med hjemmel i serverings­loven. Styrer for serverings­bevillinge­n er Samira Schlimon, og kan servere mat frem til klokken 04:00. Søker skal selv melde virksomhet­en til Mattilsyne­t. Samtidig er det eiers plikt til å melde endringer ved serverings­stedet til kommunen.

Samiras AS, som snart åpner restaurant i Storgaten i Farsund, er tildelt alminnelig skjenkebev­illing for alkoholhol­dig drikk i gruppe 1, 2 og 3.

 ??  ?? Samira Schlimon er tildelt serverings- og skjenkebev­illing for restaurant­en sin. Foto: Bjørn Hoel
Samira Schlimon er tildelt serverings- og skjenkebev­illing for restaurant­en sin. Foto: Bjørn Hoel

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway