Lister

– Helt der oppe i sin klasse

- Av Lars Erik Larsen

Marianne Rossevatn fra Øvre Eiken Skytterlag gikk til topps i sin klasse i samlagsste­mnet felt etter imponerend­e skyting.

– Med 42 treff av 42 mulige og 11 av 12 innertreff i finalen, har hun et resultat som er helt der oppe i sin klasse i landet. Det er veldig bra, sier Audun Rossevatn i Øvre Eiken Skytterlag, som er far til Marianne.

Med det sterke resultatet kunne skytteren juble for seier i klassen eldre rekrutt på stevnet i Kvinesdal foran Christian Rinde fra Farsund skytterlag. Rinde hadde 41 treff og 8 av 12 innertreff i finalen.

I hovedklass­en var det Jarl Stølen fra Farsund som vant foran May Elin Frøyland og Steinar Skoland – begge fra Lyngdal. Stølen hadde 41/7 treff, mens Frøyland og Skoland hadde henholdsvi­s 40/7 og 39/6.

Stein Skumsvoll fra Farsund vant gullmedalj­e for sin innsats, mens Sveinung Rossevatn vant sølvmedalj­e. Dette er medaljer som bare kan vinnes en gang i karrieren. Det vil si at de to høyest plasserte skytterne, som ikke har medalje fra før, kan vinne disse. Skumsvolls fjerdeplas­s og Rossevatn sjetteplas­s holdt derfor til gull og sølv.

Martias Flikka og Øyvind Lilledrang­e - begge fra Flikka skytterlag - vant hver sin klasse. Førstnevnt­e gikk til topps i juniorklas­sen på stevnet i Kvinesdal, mens Lilledrang­e kunne juble for seier i V65klassen. I tillegg vant Joar Vetle Modalsli Kongevold fra Flikka rekruttkla­ssen.

Andre lokale vinnere var kvindølen Tønnes Oksefjell og farsundsma­nnen Roar Thorkildse­n som vant klasse 2 og V55.

Se alle resultaten­e på våre nettsider Lister24.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Marianne Rossevatn tok en ny seier lørdag.
FOTO: PRIVAT Marianne Rossevatn tok en ny seier lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway