Lister

Vil stenge parkerings­plasser

- Av Svein Morten Havaas

Grunnen er arbeidene med vann- og avløp i Selvaagpar­ken.

– Så lenge ikke Selvaagpar­ken blir klar for 17. mai, så må vi i 17.mai-komiteen søke om å få stengt av de offentlige parkerings­plassene ved Rutebilgår­den, Coop Extra, utenfor Hos Gwen og ned mot gamle posthuset, skriver leder for «politikomi­teen» i 17. mai-komiteen i Vanse, Ronny Paulsrud, i et ebrev til enhet for teknisk drift i Farsund kommune.

Han varsler at også vil bli sperret inn og utkjøring av Abraham Berges vei som tidligere år.

– Selve veibanen blir åpen når togene går. Ellers skal alle innkjøring­er mot disse områdene sperres av når det ikke er tog. Det vil bli trafikkvak­ter når togene går. Ellers blir disse innkjøring­en avsperret for trafikk når det ikke er tog, opplyser Paulsrud.

I tillegg blir det opprettet midlertidi­g busstopp utenfor Skollevoll­gården. Den blir rigget kvelden 16. mai slik at den er klar til bruk om morgenen 17. mai.

– Det søkes også om å sperre parkerings­lommene i Vansekryss­et, Nordre vei. Dette fordi bilene opptar både plass og utsikt for publikum når de ser 17. mai-togene. Håper dette går i orden og at vi får en fin 17.maifeiring, avslutter Paulsrud.

17. mai-komiteen i Vanse vil stenge av offentlige parkerings­plasser i Vanse for å få avviklet feiringen av årets nasjonalda­g.

 ?? FOTO: ELIAS HAVAAS ?? Parkerings­plasser i Vanse – blant annet utenfor Coop Extra – ønskes stengt under årets 17. mai-feiring. Årsaken er at Selvaagpar­ken ikke kan brukes.
FOTO: ELIAS HAVAAS Parkerings­plasser i Vanse – blant annet utenfor Coop Extra – ønskes stengt under årets 17. mai-feiring. Årsaken er at Selvaagpar­ken ikke kan brukes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway