Lister

Javel ...

Å bare kunne reise til et varmt land i løpet av bare noen sekunder er noe ingen kan si nei til.

- Av Vidar Falkum

Magnus Egenes brukte sine siste slanter fra sommerjobb­en på et elendig kjøp.

– Hva skulle du gjerne hatt en robot til?

– Jeg hadde garantert gjort den om til min egen personlige butler. Den skulle servert mat hver dag og ryddet rommet mitt når det trengs.

– Hva er det pinligste du har gjort?

– Meg og to andre kompiser hadde nettopp vaert og handlet da en dame jeg trodde var laereren min passerte oss. Jeg sa høflig «Hei Lene» og hun kikket bare rart på meg mens kompisene mine lo.

– Hva er det dårligste kjøpet du har gjort?

– Jeg hadde cirka 1.000 kroner igjen av pengene jeg hadde tjent i sommer. De brukte jeg på ørepropper. De var helt forferdeli­ge, alt jeg hørte var en skarrelyd. Endte opp med å gi dem bort.

– Hvordan ser din drømmedag ser ut?

– Må nok vaere å reise til England for å se Manchester United vinne på Old Trafford. Har bare vaert der en gang før og da tapte de 1-0 mot Newcastle.

– Hvis du kunne velge en superkraft?

– Teleporter­ing er noe jeg alltid har hatt lyst til. Å bare kunne reise til et varmt land i løpet av bare noen sekunder er noe ingen kan si nei til. Spesielt når man bor i Norge.

– Hvordan bruker du sosiale medier?

–Jeg bruker som regel bare tre apper. Facebook til å holde meg oppdatert på hva som skjer i verden, Snapchat bruker jeg til å kommuniser­e med venner og Instagram bruker jeg til å følge med på hva vennene mine gjør.

– Hva gjør du når du skal koble av?

– Ser som regel på serie, eller så setter jeg bare på en film, men når det er fint vaer liker jeg å spille fotball eller volleyball.

– Hvor ser du deg selv om ti år?

– Om ti år satser jeg på å få reise ofte. Jeg vil oppleve så mye som mulig av andre land og kulturer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway