Lister

– Kommer som en utfordrer

- Av Lars Erik Larsen

Aktiv Eiendomsme­gling etablerer seg i Farsund i håp om å ta en større del av markedet.

– Vi er allerede en del ute i Farsund, men nå ønsker vi å satse litt mer enn vi har gjort der tidligere. Da mener vi at det er viktig med tilstedeva­erelse.

Ordene tilhører daglig leder på Aktiv Eiendomsme­gling sine kontorer i Lister, Torstein Hellestøl. Fram til nå har Aktiv hatt kontorer i Lyngdal og i Kvinesdal, men før sommeren vil de også etablere seg i Farsund.

– Det blir samme gjengen som jobber de to andre stedene som vil vaere til stede i Farsund. Vi har ikke planer om å bli den største aktøren i Farsund, og skal ikke ta på oss mer arbeid enn vi klarer å håndtere uten at det går utover kundene våre. Men vi kommer som en utfordrer til de andre eiendomsme­glerne, sier Hellestøl.

– Det er rom for mer konkurrans­e i Farsund, mener kollega Bjørn Skjaevelan­d.

I Farsund skal eiendomsme­glerfirmae­t dele lokaler med Landes Begravelse­sbyrå. Daglig leder Erik Lande mener det er helt uproblemat­isk.

– Jeg kan forstå at enkelte kanskje vil stusse på det. Det har likevel ingen betydning for oss. Det eneste vi vil dele er samme inngangspa­rti. Og i tillegg er det slik at de fleste av våre møter med våre kunder, tar vi hjemme hos dem. Ikke på kontoret.

– For oss er det bare fint å få inn noen andre i samme lokale. Lokalet er altfor stort for bare oss. Og skulle det bli et problem at vi deler lokale, så får vi ta en ny vurdering senere, fortsetter Lande.

 ??  ?? Eiendomsme­glerne i Aktiv, Marita Lervik, Torstein Hellestøl og Bjørn Skjaevelan­d gleder seg alle til å satse i Lyngdal.
Eiendomsme­glerne i Aktiv, Marita Lervik, Torstein Hellestøl og Bjørn Skjaevelan­d gleder seg alle til å satse i Lyngdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway