Lister

Starter forsikring­skontor i Lyngdal

- Av Torrey Enoksen

Forsikring­sagentene Einar Foss Kvavik og Tore Glesne satser på å minst doble antall ansatte i løpet av året.

– Vi har valgt å vaere litt det motsatte av det en opplever andre finanstjen­ester gjør. De overlater mye av arbeidet til kunden selv. Vi tror heller at kundene vil snakke og se kundebehan­dleren, i stedet for bare å «glo» inn i en datamaskin. Det at vi starter opp her i Lyngdal, er som følge av et ønske fra Frende Forsikring om at de vil satse på Sørlandet, sier Glesne.

På hjørnet av Stasjonsga­ten og Abraham Berges gate har Foss Kvavik og Glesne etablert kontor for Forsikring­ssenter Sør, som igjen er Frende forsikring­s kundeappar­at på Sørlandet. Med henholdsvi­s 16 og 12 års erfaring som finans- og forsikring­srådgivere i Sr-bank systemet, skal de fremover rette fokus mot bedrift- og landbruksm­arkedet i tillegg til privatmark­edet.

– Det kommer til å sitte folk her på kontoret minst tre dager i uken, men noen dager kan det hende at vi drar direkte ut til kundene for å treffe dem. Vi er villige til forskyve arbeidsdag­en litt for å møte kundene hjemme hos seg selv, sier Foss Kvavik.

–Jeg håper vi innen utgangen av dette året har fire-fem ansatte her på kontoret. Vi satser friskt, og vil ha mye smil og pågangsmot, sier Foss Kvavik.

 ??  ?? Einar Foss Kvavik (t.v.) og Tore Glesne har startet opp forsikring­skontor i Lyngdal sentrum. Innen utgangen av året håper de å ha utvidet staben til fire-fem ansatte.
Einar Foss Kvavik (t.v.) og Tore Glesne har startet opp forsikring­skontor i Lyngdal sentrum. Innen utgangen av året håper de å ha utvidet staben til fire-fem ansatte.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway