Lister

– Gir bort for lette baklengsmå­l

Tre baklengsmå­l i løpet av syv minutter tidlig i 2. omgang ble avgjørende da Haegebosta­d sent torsdag kveld tapte 4–2 for Tobienborg på bortebane.

- Av Karl Birger Saelør

– Vi sover skikkelig i timen i begynnelse­n av 2. omgang, og gir bort for lette baklengsmå­l. Totalt sett var dette en veldig svak kamp av oss. Vi gjør altfor mange feil, oppsummere­r spillende trener Arnt Reidar Lislevand.

Tobienborg ledet 1–0 ved pause etter en scoring midtveis i 1. omgang.

– Den første omgangen var elendig. Alt gikk for sent, og pasningssp­illet var langt under pari. Tobienborg var ikke noe bedre enn oss, verken i 1. omgang eller i kampen totalt sett. Faktisk kunne resultatet fort å ha blitt 4–2 til oss, vi hadde sjanser nok til det, sier Lislevand.

I 2. omgang scoret hjemmelage­t tre mål på syv minutter og da var kampen forlengst avgjort. Mot slutten reduserte Haegebosta­d to ganger, men scoringene kom for sent til at det kunne bli spenning ut av det.

Først scoret Dag Stian Orthe etter forarbeid av Arnt Reidar Lislevand. Så fastsatte Dag Andreas Birkeland resultatet til 4–2 da han scoret etter corner.

Haegebosta­d har fått en skuffende start på sesongen, og står med en seier og to tap etter tre kamper.

–Vi er fryktelig dårlige når vi er dårlige; og de gode periodene vi har er dessverre svaert korte. Vi er nødt til å skjerpe oss fremover. Jeg vil ikke fremheve enkeltspll­ere etter denne kampen. Hele laget leverte en meget laber innsats, avslutter en skuffet Lislevand.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Arnt Reidar Lislevand og Haegebosta­d fikk juling i torsdagens bortekamp mot Tobienborg.
FOTO: TOM ARILD STØLE Arnt Reidar Lislevand og Haegebosta­d fikk juling i torsdagens bortekamp mot Tobienborg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway