Lister

– Jeg la inn en god søknad

Zahid scoret to og vil inn på laget

- Av Lars Erik Larsen

Irshad Zahid har måtte finne seg i å starte på benken de to siste kampene. Mot Fløy 2 reddet han ett poeng for FFK med sitt innhopp.

– Jeg sa til både Irshad og Lien i pausen like før de ble byttet inn at «nå har dere sjansen». Begge spilleren leverte og ga oss trenere noe å gruble på til neste kamp, sier assistentt­rener Ole Tom Røynestad.

FFK så ut til å gå til pause på stillingen 1–0 da de scoret i det 42. minutt. Men så scoret bortelaget to ganger på to minutt og kunne dermed gå i garderoben på stillingen 1–2. Da tok Ffk-trener Øyvind Maude Nedland grep. Ut gikk Jan Christer Åsly og Julian Fedog. Inn kom Irshad Zahid og Kristian Lien. De to ble helt avgjørende da 1–2 ble til 1–3 etter et kvarters spill ut i andre omgang. Først reduserte Zahid etter innlegg fra nevnte Lien. Deretter scoret samme mann på 3–3 i det 82. minutt. Denne gang etter innlegg fra Asle Liland.

– Jeg var keen på å score og levere en god kamp i dag. Jeg føler at jeg la inn en god søknad om å få starte igjen, sier Zahid til Lister.

– Bør du få starte igjen neste kamp nå?

– Nå er det bare å levere en god treningsuk­e så bør det vaere gode muligheter, svarer han.

Selv om laget hentet opp tomålslede­lse, er verken Røynestad eller Zahid fornøyd med mandagens uavgjortka­mp mot Fløy 2.

– Vi brenner så utrolig mange sjanser i denne kampen. Tar du med målene hadde vi 20 avslutning­er, mens Fløy 2 hadde fire. Det er rett og slett ikke bra nok det vi leverer foran mål i dag. Det er to poeng tap, sier assistentt­reneren.

– Det vi tar med oss fra denne kampen er at innbyttern­e viste seg fram, legger han til.

– Jeg føler at vi kunne og burde ha tatt alle tre poengene, men vi scorer ikke på muligheten­e våres. Det er surt, sier tomålsscor­eren.

Flekkefjor­d står nå med 14 poeng på åtte spilte kamper. De har fem poeng opp til Lyngdal som leder med 19 poeng.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Irshad Zahid (t.h.) startet på benken, men scoret to mål i andre omgang for FFK mandag. Danchriste­r Virak, som sendte Flekkefjor­d opp i 1-0, ble kåret til Flekkefjor­ds beste spiller av en lokal jury.
FOTO: PRIVAT Irshad Zahid (t.h.) startet på benken, men scoret to mål i andre omgang for FFK mandag. Danchriste­r Virak, som sendte Flekkefjor­d opp i 1-0, ble kåret til Flekkefjor­ds beste spiller av en lokal jury.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway