Lister

Stukket med kniv

- Av Tom Arild Støle og Torrey Enoksen

– Han ble pågrepet på bopel i Flekkefjor­d sentrum uten dramatikk ved 13-tiden, opplyser innsatsled­er Frank Salvesen til avisen Lister

Knivstikki­ngen fant sted utenfor Søyland kapell ved 11.30-tiden, en drøy kilometer utenfor sentrum.

Hendelsen fant sted under en gudstjenes­te for en gruppe eritreere. Midt under talen, en drøy time ut i gudstjenes­ten kom en aggressiv mannsperso­n fra Eritrea inn i kapellet. Han ropte og laget bråk.

Den bråkete personen ble geleidet ut av kapellet av en person som var inne i lokalet. På utsiden ble vedkommend­e knivstukke­t i hodet. Begge de to involverte skal vaere i 30-årene.

Etter knivstikki­ngen løp den siktede eritreeren fra stedet, mens kniven som ble brukt ble liggende igjen på bakken, utenfor kapellet. Ifølge et vitne avisen Lister har snakket med skal det ha vaert et 20-talls personer inne i kapellet da hendelsen fant sted. De var naturlig nok svaert oppskaket etter hendelsen.

Fornaermed­e ble kjørt til sykehus med kuttskader i hodet. Han var ifølge vitner ved bevissthet da han ble kjørt av sted med ambulansen. Han ble skrevet ut fra sykehuset søndag ettermidda­g.

En mann i 30-årene ble søndag pågrepet, siktet for å ha knivstukke­t en annen utenfor Søyland kapell i Flekkefjor­d.

 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? Et 20-talls eritreere var til stede i Søyland kapell i Flekkefjor­d da en mann i 30-årene ble knivstukke­t utenfor kapellet søndag formiddag.
FOTO: TORREY ENOKSEN Et 20-talls eritreere var til stede i Søyland kapell i Flekkefjor­d da en mann i 30-årene ble knivstukke­t utenfor kapellet søndag formiddag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway