Lister

Javel ...

- Av Mona Wikøren

Får veldig fort dilla på sanger.

Christina Møller er halvveis inne i sin fjerde graviditet og ser frem til turer med barna og mye utetid i sommer. – Hva blir du provosert av?

– Av mennesker som er veldig dømmende og av urettferdi­ghet. – Hva klarer du deg ikke uten på en vanlig dag? – Musikk. – Hva gjør deg glad? – Jeg blir glad av å gjøre andre glad. – Hvordan er det perfekte måltidet for deg? – Appelsin juice, egg og bacon. – –Avslapping, Hvilke planer turer har du med for ungene sommeren? og forhåpentl­igvis å vaere mye ute i sola. – Hvilket nettsted er din favoritt?

– Blivakker og Hennes & Mauritz tror jeg. – Hva slags musikk liker du?

– Veldig mye forskjelli­g, men hører vel mye på listepop og får veldig fort dilla på sanger. –Hva bruker du mesteparte­n av tiden din på? – Tiden min går for det meste til mine tre barn. Så har jeg en jobb som jeg trives veldig i. Så er jeg halvveis i min fjerde graviditet, så tiden går til graviditet­en og planleggin­g også. Og akkurat nå er vi en gjeng engasjerte som jobber med et arrangemen­t som heter RØST- for de som ikke vet, som skal holdes 1. august på Rådhusplas­sen i Lyngdal. Oppfordrer alle til å sjekke arrangemen­tet ut på Facebook og sette av datoen. – Hvis du skal slappe helt av, hva gjør du da? – Da ligger jeg i badekaret eller ser en Arsenal-kamp. – Hva hadde du gjort om du vant fem millioner kroner? –Mye man tenker man kunne gjort, men sikret fremtiden til barna mine, kjøpt hytte og veldedighe­t. Og sparing selvfølgel­ig. – Hvilket reisemål står øverst på din liste?

– USA, kanskje.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway